През 2020 г. автомобилният концерн Volkswagen увеличи три пъти продажбата

...
През 2020 г. автомобилният концерн Volkswagen увеличи три пъти продажбата
Коментари Харесай

До 2025 г. Volkswagen очаква да е лидер при електромобилите

През 2020 година автомобилният тръст Volkswagen усили три пъти продажбата на електрически автомобили. Очаква се до 2025 година да заеме лидерски позиции на международния пазар на електрически коли, се споделя в прессъобщение на компанията.
За 2021 година е планувано производството на 1 млн. електрически автомобили. През идващите пет години Volkswagen счита да влага към 46 милиарда евро за основаването на транспортни средства с хибридни и електрически мотори.
 Volkswagen означи юбилея на една икона Volkswagen означи юбилея на една икона
Една легенда чества празник - по този начин дефинираха от Volkswagen премиерата на новия Golf GTI Clubsport 45, който излиза на пазара през тоз...
да усили до 60% каузи си от електрически коли в общия размер продажби на територията на Европейски Съюз.
Електрифицирането и цифровизацията трансформират колите по-бързо и коренно, в сравнение с по всяко време по-рано. Чрез съчетание на мощните страни на нашите марки ще можем още по-бързо да разработим своите технологии, съобщи ръководителят на концерна Херберт Дис.
През тази година компанията чака доста възобновяване на бизнеса след усложненията, провокирани от пандемията от ковид. През идващите години автомобилният тръст разчита на нараснала доходност.
По-рано Volkswagen разгласи, че възнамерява до 2030 година да сътвори в Европа мрежа от шест завода за произвеждане на акумулатори за електрически автомобили. Очаква се годишно да бъдат създавани батерии с обща мощ от 240 ГВтч. Първите два завода ще бъдат отворени в град Шелефтео, Швеция, и Залцгитер, Германия, с потребление на Производството в Швеция би трябвало да стартира през 2023 година, а в Германия – през 2025 година
 Volkswagen Caddy: Достъпната опция (тест-драйв) Volkswagen Caddy: Достъпната опция (тест-драйв)
Търсите фамилен автомобил, само че VW Golf ви е дребен, тъй като имате 2 или 3 деца, а от време на време ви се постанова да прекарвате и много багаж. Намира...
През ноември Volkswagen съобщи, че възнамерява да отзели към 73 милиарда евро за развиване на цифровите технологии и за разработка на електрически и хибридни коли през идващите пет години. В продължение на 10 години компанията има намерение да създаде към 70 модела елекромобили, от които 20вече се намират на стадий на произвеждане.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР