През 2018 година Volkswagen показа третото поколение на своя най-голям

...
През 2018 година Volkswagen показа третото поколение на своя най-голям
Коментари Харесай

Volkswagen Touareg с атрактивна визия

През 2018 година Volkswagen сподели третото потомство на своя максимален кросоувър за Европа - Touareg. Моделът се отличаваше фрапантно от своя предходник, както образно, по този начин и софтуерно. Сега, пет години по-късно, виждаме и обновената версия на Touareg Mk3, която ни показва по-атрактивна визия и още нови технологии.

 Volkswagen разкри новия Touareg с атрактивна визия - 2

Започвайки с измененията извън, предницата на Touareg е получила нови светлини с LED матрична технология и светеща линия по продължението на предната решетка, която също е актуализирана. В взаимозависимост от равнището на съоръжение получавате и друг дизайн за броните с по-агресивна визия за R и R-line модификациите.

 Volkswagen разкри новия Touareg с атрактивна визия - 3 Както към този момент ви разказахме, предните светлини са с над 38 хиляди самостоятелни диода, които осветяват пътя без да пречат на движещите се насреща. Фаровете получават и новия дизайн на марката с три “L ” детайла, които се следят и при обновените задни светлини. В задната част следим още и първата за европейски модел светеща задна емблема.

 Volkswagen разкри новия Touareg с атрактивна визия - 4 В интериора измененията са минимални, като общоприетоо към този момент получавате 12-инчов екран пред лидера и 15-инчов екран за инфотеймънт системата. Дисплеите са актуализирани за по-добра резолюция, а от Volkswagen са създали и нов програмен продукт с по-добра поддръжка на Android Auto и Apple CarPlay.

Под капака ще откриете единствено V6 мотори, защото дизеловият V8 дизел, употребен и от Bentley Bentayga и Audi SQ7, бе употребен за последно през 2021 година Има пет разнообразни версии, от които можете да избирате, като се стартира с 3,0-литров V6 бензинов мотор с турбокомпресор, предлаган с 335 к.с. От страна на дизеловия мотор 3,0-литровият V6 TDI може да бъде с мощ 228 к.с. или 282 к.с. Ако желаете електрифицирано задвижване, eHybrid съчетава 3,0-литров V6 бензинов мотор с електромотор за систематична мощ от 375 к.с., която се усилва до 456 к.с. за върховата версия Touareg R.

Независимо от мотора, всички версии се оферират общоприетоо със задвижване на всички колела 4Motion и осемстепенна автоматизирана трансмисия. Инженерите са преработили както общоприетото стоманено, по този начин и опционалното въздушно окачване за по-голям комфорт, като в същото време е прибавен датчик за натоварване на покрива.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР