През 2018 г., в края на юли, в района на

...
През 2018 г., в края на юли, в района на
Коментари Харесай

Някой отново открадна Слънцето, както преди година …

През 2018 година, в края на юли, в региона на град Верхоянск, Якутия, се появява странна особеност – Слънцето просто изчезва от небето за няколко часа.Наблюдават се и други аномалии – доста чайки и други птици били открити мъртви. Във водата в езерата е видяна гъста диря от чудноват прахуляк. Същият прахуляк бил попаднал и в бъчвите с вода, стоящи край къщите (HiddenTruth.site).

 „ Откраднатото слънце “ в град Върхоянск през 2018 година
„ Откраднатото слънце “ в град Върхоянск през 2018 година След известно време, публично, регионалните управляващи удостоверили, че слънцето не се вижда от 11.30 ч. до 14.00 ч. Обаче, съществуването на странния прахуляк било отречено. Като цяло, всички приписват случилото се на необикновена естествена естествена особеност.

 s2 2 - Някой още веднъж открадна Слънцето, както преди година... (видео)
Сега, повече от година по-късно, тази слънчева особеност се повтаря на същото място. Сутринта, на 8 август 2019 година, в 8 часа, когато Слънцето трябвало да бъде в небето от дълго време, жителите на няколко села в региона на Верхоянск се събудили в мрак, черен като смола. Слънцето се появява едвам след 8.30 ч.Четете още: Учени са разкрили неразучено езеро, сходно на кратер на астероид

 Снимка от 8 август 2019 година
Снимка от 8 август 2019 година Докато локалните хора разискват тази особеност и разгласяват фотоси в обществените мрежи, се носят клюки, че някой е чул странни мощни детонации. Други се майтапят, че в този момент „ кражбата “ на Слънцето евентуално ще се трансформира в годишна локална традиция.

 Снимка от 8 август 2019 година
Снимка от 8 август 2019 година Официално, този път управляващите афишират, че няма особеност, а случилото се е разследване от “образувана гръмотевична стихия, останките от която са временен, само че мощен дъжд ”.
Диспечерската работа на град Верхоянск отбелязва: “Звукът от „ детонацията “, който е чут от доста поданици на селището Батагай, не може да се изясни с нищо повече от тътнеж на гръмотевици. Жълтата мъгла е резултат от зората, лъчите на която пронизват гъстия пушек. ”Интернет потребителите реагират на сходни изказвания с иронични мнения, в това число известната имитация от кино лентата „ Мъже в черно “:„ Светлината от Венера се отразява от горната атмосфера и провокира детонация от блатен газ … ”Гледайте репортаж за случилото се:
Конспиративните теоретици изричат най-разнообразни догатки – от експериментиране на ново оръжие до интервенция на извънземни.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР