През 2018 г. американското правителство поде офанзива срещу Huawei заради

...
През 2018 г. американското правителство поде офанзива срещу Huawei заради
Коментари Харесай

Подслушвали ли са армията Huawei

През 2018 година американското държавно управление поде атака против Huawei поради подозрения, че компанията има близки връзки с китайското държавно управление и подслушва жителите на Съединени американски щати.
 Huawei и по какъв начин може компанията още веднъж да е водач в продажбите на смарт телефони
Как Huawei ще си върне първото място при смарт телефоните

Компанията обмисля варианти

Това докара до налагане на съществени наказания върху търговията на Huawei и попречи на компанията да се задържи като максимален производител на смарт телефони в света.

През последната година шумът към сагата понижа, само че неотдавна CNN разгласява елементи за нечувани досега разкрития на ФБР във връзка с качествата на Huawei.
 Снимка 581891

CNN цитира няколко анонимни източника, осведомени от близо с следствието, които настояват, че телекомуникационното съоръжение на компанията може да подслушва освен телефони, само че и строго секретни военни връзки.

Чрез конфигурираните си в провинцията на Съединени американски щати технологии Huawei даже е могла да командва и управлява нуклеарния боеприпас на страната.

Не е доказано обаче дали компанията фактически е упражнявала опциите си, написа CNN.
 Снимка 581892

Ако въпреки всичко това се е случило, дейностите са се развивали по време на двете администрации на Барак Обама, излиза наяве от отчета.

След налагането на глобите против Huawei, администрацията на Доналд Тръмп подреди телекомуникационното съоръжение на компанията да бъде напълно отстранено от инфраструктурата на Съединени американски щати.
 Huawei и изтеклите данни, уличаващи компанията в дейности против правата на индивида
Изтекли данни: Huawei е пособия за планове против правата на индивида в Китай

Истината излезе наяве

Този развой към момента е в ход, а през предходната година под ръководството на Джо Байдън стартира ново следствие против практиките на компанията.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР