>През 2017 година Общината планира основен ремонт на стадиона в

...
>През 2017 година Общината планира основен ремонт на стадиона в
Коментари Харесай

Приеха Проекта за бюджет на Камено за 2018-а

>
През 2017 година Общината възнамерява главен ремонт на стадиона в Камено. Местната администрация влага и ще продължи да влага в развиването на спорта измежду младите. Миналата година бяха закупени нови екипи на дребните футболисти в Камено.

" Децата, нашето бъдеще, би трябвало да се развиват, творят отвън виртуалния свят, който заема все по-голяма част от техния живот. Младите би трябвало да би трябвало да спортуват. Освен стадиона, планираме да възобновим тенис кортовете, да изградим и фитнес навън ", сподели кметът Жельо Вардунски.

През актуалната година ще се финансира и асфалтирането на 6 улици в град Камено, ще бъде разширена детската градина в село Черни връх. Местната власт е планувала средства за закупуването на тежка машинизация за сняг, транспортиране на боклука и разчистване на деретата. Площадът пред общината ще придобие напълно нов образ през идващите 11 месеца.

Също по този начин общинските съветници единомислещо одобриха да бъдат направени капиталови планове за реорганизация и рехабилитация на водопроводната мрежа в село Константиново, както и планове и практикуване на авторски контрол по време на строителството на водопроводната мрежа в село Русокастро.

През актуалната година продължава ремонтът на Културния дом, който е една от емблемите на общината. Един от целите на локалната власт е развиването на културния и обществения живот.

Община Камено приключи миналата 2017 година без заеми, лизинги и просрочени отговорности, с добра събираемост на налозите.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР