През 2017 година ентусиаст плати 2,6 млн. долара на благотворителен

...
През 2017 година ентусиаст плати 2,6 млн. долара на благотворителен
Коментари Харесай

Виктория Капитонова предлага на феновете да си купят време с нея, пусна си ценоразпис

През 2017 година запалянко заплати 2,6 млн. $ на благотворителен търг в Съединени американски щати и завоюва правото да обядва с Уорън Бъфет в компанията на още 7 индивида. Сега Виктория Капитонова очевидно е тръгнала по стъпките на милиардера и също предлага брънч с нея. Цената за ядене в компанията ѝ е 499 лв. на човек, като групата може да бъде от петима души. Инфлуенсърката предлага на феновете си обяд, вечеря и даже през целия ден против съответното възнаграждение.

Най-висока е цената за цяло денонощие с победителката в " Hell`s Kitchen " и " Ергенът " - 3000 лева, в които са включени пребиваване в първокласен хотел, СПА, диалози за инфлуенсърство, храна. Тук обаче единствено един щастливец ще може да се любува на компанията на рускинята, за разлика от обяда, написа HotNews.

 3000 лева за едно денонощие с Виктория Капитонова - 2

Амбициозната хубавица неотдавна се върна от почивка в Дубай и очевидно си умряла добре, тъй като е заредена с още доста оферти за почитателите си. По-бедните от тях, които няма по какъв начин да дадат 3 бона за 24 часа с идолката си, могат да се възползват от консултация при нея отново против 500 лв., колкото излиза и брънча.

Вечерята обаче е много по-скъпа и удря 1500 лв., а шестмесечното наслаждение Капитонова да ви е наставник, каквото и да значи това, се продава против 10 000 лева.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР