През 2017 г. Huawei успя да разпрати цели 153 милиона

...
През 2017 г. Huawei успя да разпрати цели 153 милиона
Коментари Харесай

Huawei се готви да изпревари Apple с 200 млн. продадени телефона през 2018 г.

През 2017 година Huawei съумя да разпрати цели 153 милиона смарт телефона, като застана на трето място зад Apple и Samsung . Но в опит да се придвижи още по-нагоре, Huawei в този момент се стреми да продаде 200 милиона бройки през 2018 г.Източникът на тази информация е основен изпълнителен шеф на Huawei Ю Ченгдонг, който разкри проектите на марката по време на неотдавнашното събитие за Honor Play в Китай и наподобява много оптимистичен за постигането на цифрата.
В края на краищата, сред 2010 година и 2017 година компанията съумя да разшири сферата си при смарт телефоните с 51 пъти, което допуска, че през 2018 година ще бъде реализирано нарастване малко под 25 %. Въпреки оптимизма на изпълнителния шеф, резултатите за цялата 2018 година като цяло зависят от известността, записана през второто тримесечие на годината. Този тримесечен интервал е исторически един от най-силните на Huawei и това се дължи на стартирането на водещите флагмани на P-серията и нормално е знак за метода, по който компанията ще продължи да се показва през останалата част от годината. Ако Huawei реализира триумф, това ще сложи компанията тъкмо зад Apple, която продаде 215 милиона смарт телефона предходната година, само че с намаляващата известност на премиум устройства се чака да пласира малко по-малко през 2018 г

Като цяло, крайната цел на Huawei е да изпревари Samsung, само че в светлината на компликациите, пред които е изправена, когато става въпрос за пазара на смарт телефони в Съединени американски щати, компанията заяви за пренасочване към Европа и Азия, с цел да реализира това. За разлика от южнокорейския си съперник, който държи господстващо състояние в Съединени американски щати, Huawei заема първо място в Китай и също по този начин има доста мощен напредък както в Индия, по този начин и в Европа посредством частично на възходящото наличие на бюджетната марка Honor.

Предвид, че продажбите за Q2 2018 към момента не са ясни е прекомерно рано да се види дали Huawei е на път да реализира задачата си до края на годината. Въпреки това, като се има поради постигнатото от компанията, не би било изненадващо Huawei да стане производител на смарт телефони номер 2 до края на Q1 2019.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР