През 2011 г. той ми стана много близък, разменяхме си

...
През 2011 г. той ми стана много близък, разменяхме си
Коментари Харесай

Учителката по музика на измамника Спас разкри какви психически проблеми има, след като и тя била прецакана

През 2011 година той ми стана доста непосредствен, разменяхме си дискове с музика. Това беше откакто приключи. Това съобщи в ефира на Нова телевизия преподавателката по музика на измамника Спас Василев- Радка Тодорова, която също е била завлечена в подлата скица. " В един миг той ми предложи нещо забавно. Да вървим до " Ла Скала ", само че ми сподели, че би трябвало да сме 11 индивида. Събрах 10 индивида и предадох парите. Зачакахме билетите. На уречената дата Спас не се яви ", сподели тя.

" Намерих го и го питах къде са билетите. " Нещо е станало комплициране, в този момент ревизирам, след два дни ще ги имате ", ми сподели той. Това се случи няколко пъти. Той обаче внезапно потъна в дън земя. Хора щяха да го пребият като го намерихме ", добави учителката.

" Ходихме с полиция. Дадох го на прокурор. Викаха ни всички, дадохме показания. Делото обаче бе завършено поради незадоволително доказателства ", съобщи Тодорова

" Психическите проблеми, които той ми нанесе, нямат общо с паричната обстановка. 200 лв. се прежалват, само че по какъв начин да виждам приятелите си в очите. Те мислеха първо, че и аз съм в тази скица. Добре, че ме познават добре. Не се доверявайте и вие на такива хора като Спас. В учебно заведение той беше първенец, прелестно дете. Мисля, че е вкаран в скица просто ", сподели попарената.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР