През 2008 г., военнослужещият Джим Портър е на 19 години

...
През 2008 г., военнослужещият Джим Портър е на 19 години
Коментари Харесай

Страховитият случай с бойци в Афганистан и човека без кожа

През 2008 година, военнослужещият Джим Портър е на 19 години и бил изпратен в Афганистан, на дребен пост в южната част на страната. Това била рядко обитаема планинска зона.Често били посещавани от специфичните елементи или от хора от Централно разузнавателно управление на САЩ, облечени в цивилни облекла. Те идвали по няколко пъти седмично, само че в никакъв случай не оставали повече от два дни. С тях поддържали положителни връзки.В тази област имало доста клюки за психическите трикове на бунтовниците. Например, нападали в засада и убивали всички, с изключение на един, тъй че той да казкаже на другите. Те да знаят, да се опасяват и да заобикалят обходите през нощта. Друг способ бил, мощно да обезобразят трупове и да ги хвърлят в селото.В края на третата седмица от престоя си, Портър трябвало да ревизира селото покрай военния пост. Хората от това село постоянно се оплаквали, че американски бойци убиват козите им. Войниците мислели, че с това изказване локалните желаят да получат пари от тях.Когато патрулът на Портър пътувал в тази посока, те видели, че дамите и децата носели доста движимости, а при типа на военните се разбягали и разпръснали. Цялата тази неразбираема активност се сторила доста подозрителна ха бойците и те решили да ревизират.
На идната заран, Джим и още няколко индивида отишли в селото. То било на един час път от военния пост, а пътят се извивал през една равнинна котловина. Самото село се намирало на върха на дребен рид и имало единствено дузина къщи и хамбари, в които живеели към 40 души.Когато отрядът се доближил до селото, чули гласове. Били на доста хора, които викали нещо, а думите им не се разбирали. Това траяло към минута, по-късно се чул звън на метал, изострен зов и дълбоки гъргорещи звуци. Джим Портър споделя: “Докато се приближавахме още повече, чухме доста гласове и те бяха толкоз мощни, че доста от нас в последна сметка изключиха представителите в каските си. Бяхме на разстояние към 30 метра от входа на селото и видяхме огромна открита повърхност, към която, от входа към нея, имаше диря от кръв. Когато стигнахме на мястото видяхме огромна локва черна кръв. ”Веднага забелязали трима мъже във военна униформа, които изскочили от колата си и разкрили огън по тях. Те се прикрили на разнообразни места, а Портър избрал 1,5-метрова стена до една от къщите. Един от военните се доближил и стрелял по Джим. Той първо се паникьосал (това бил първият му същински военен опит), само че по-късно го прострелял с 8 патрона, два от които го блъснали в гърдите.Скоро, останалите двама бойци били ранени, а от американските бойци нямало потърпевши. В една от къщите те разкрили четири дами, които се криели и ги помолили за помощ. Когато почнали да ги разпитват, те признали, че някои от жителите трябвало да нападат патрула, тъй като им било дадено да получат премия.

 2 - Страховитият случай с бойци в Афганистан и индивида без кожа
Но, когато след разпита пуснали дамите, същите изрично отказали да се върнат в селото. Те треперели от боязън и били доста уплашени. Войниците помислили, че се опасяват от неотдавнашната престрелка, само че се оказало, че е от напълно друго нещо.Жените разказали, че същата заран, когато слънцето едвам се било издигнало, малко преди идването им, те видели, че един мъж постепенно идва в селото, затрупан с кръв или алена багра. Така изглеждал отдалеко. Когато хората доближили този човек, в смут се отдръпнали от него и избягали.Когато индивидът влезнал в селото и всички го видели, се оказало, че е без облекла, без коса и без кожа. Всяка стъпка, която той правел, разтваряла коляното му. Той нямал очи и никакви мускули към долната челюст.Четете още: Страшни истории, претърпени и разказани …Главата му се клатела, до момента в който се движел, като че ли нищо не я подкрепяло. Дишането му било тежко и задавено, като че ли се давел. Щом го видели, дамите извикали от смут, а мъжете се втурнали в къщите и сграбчили оръжията си. Когато се доближили до него, забелязали, че стомахът на мъжа бил отсечен и червата му висели от него.Мъжете почнали да стрелят по нещастника, а той даже не се дръпнал, когато от него излетяли части месо. Всички стреляли по него, а по-късно почнали да презареждат оръжията си. И тогава, този мъж разперил ръце и почнал да крещи толкоз мощно, и ужасно, че всички изпаднали в смут, а мъжете, стоящи по-близо до него, паднали на колене с течаща кръв от ушите.След това, нещастникът най-сетне също паднал на земята, само че хората нямали време да се приближат до него, защото той липсващ в алена мъгла и не останала диря от тялото. Мъжете, които били по-близо до него и били паднали на колене, също били изчезнали.

 Какво са видели селяните?
Какво са видели селяните? Джим и останалите шестима бойци, слушали тази история, като се престрували, че не ги плаши. Помислили, че дамите си измислят и не обърнали повече внимание на това, което описват. По-късно, по противоположния път, те обсъждали напълно разнообразни неща, като че ли са не запомнили страшната история. Движели се по черен път, когато внезапно някой извикал да спрат военната кола, тъй като на пътя лежало нещо.Оказало се, че пред тях на пътя лежал кон. Краката му били отрязани на равнището на коленете, главата му била обърната обратно, нещо било написано на кожата на корема, а гърдите му били отворени. След като разгледали осакатения кон, открили, че разрезите са направени доста безпрепятствено и нямало даже капка кръв.Портър попитал техния преводач какво е написано на корема. Той споделил, че не е на арабски, а на фарси и се превежда: „ Виж тук! Виж тук! Не търси повече! “. Всички били в потрес от такава „ смешка “. Когато се върнали, те разказали на командира си за случилото се. Той съществено ги предушредил, че не би трябвало да описват на никого за това, в противоположен случай умствената им подготовка щяла да бъде сложена под подозрение.

 4 - Страховитият случай с бойци в Афганистан и индивида без кожа
По-късно, когато се върнали в базата и отишли да си вземат душ, някои от момчетата извикали мощно, тъй като им се сторило, че виждат лицето си в огледалото без кожа.Джим Портър споделя: “Останалите ги успокоихме и по-късно отидохме и ние под душа. Когато започнах да се бръсна, видях лицето си в огледалото, което беше алено и без кожа! Все още, понякога, го виждам по този начин в огледалото, макар, че случилото се беше преди 11 години. Поради това, махнах у дома всички огледала и започнах да се бръсна в бръснарница.Последният път, когато се погледнах в огледалото вкъщи, видях лицето си без кожа, само че тогава това лице видя и щерка ми, която беше зад мен. Изкрещя и избяга. Тогава се отървах от всички огледала! ”През миналите 11 години, двама от бойците, от тези, които били в това село, са убити в борба, преводачът бил убит със фамилията си в къщата му, а други трима се самоубили след завръщането си вкъщи.Портър продължава: “Не знам доста за мястото, където беше това село. Знам единствено, че местността има богата история и през 80-те години руснаците имали база там. Знам също, че Александър Велики е бил по тези места. Но не знам какво да мисля за всичко това, което се случи тогава … ”Има изказани и написани разнообразни версии на случилото се. Някой написа, че всички тези видения са единствено разследване от напрежението от това, което виждат и чуват, и че създателят незабавно се нуждае от помощта на психиатър.Други споделят, че може би е имало черна магия с потреблението на джин, или че е върколак, или дявол. Има и версия, че това е творение, което може да трансформира външния си тип, да пие човешка кръв и да яде трупове.Но, една жена, която е поискала анонимност споделя, че брачният партньор и също е служил в Афганистан и също е видял там ужасни неща, за които не желае да приказва.Следвайте ни в Instagram, Twitter и Youtube за забавно и мистериозно бонус наличие!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР