През 2006 г. Piaggio MP3 беше първият в света триколесен

...
През 2006 г. Piaggio MP3 беше първият в света триколесен
Коментари Харесай

Всичко е ново в Piaggio MP3

През 2006 година Piaggio MP3 беше първият в света триколесен скутер, който даде нов подтик на подвижността в градовете и градските региони. Сега производителят показва изцяло модифициран модел. Според Piaggio, новият MP3 е по-спортен и даже по-вдъхновен от света на колите.

Това е първият скутер в света, оборудван с ARAS - Advanced Rider Assistance System. Това е композиция от функционалности за подкрепяне на шофирането, основани на 4D радарна технология за изображения. Освен това MP3 предлага 7-инчов TFT пъстър екран, система за безключово пускане и цялостна съгласуваност, в това число функционалност за навигация. MP3 530 hpe Exclusive е оборудван с круиз надзор и функционалност за заден ход и камера за заден ход.

Серията триколесници се предлага в три разновидността - MP3 400 hpe и MP3 400 hpe Sport са оборудвани с 399 куб.см мотор с над 35 к.с. MP3 530 hpe Exclusive се задвижва от новия мотор 530 hpe, който съгласно Piaggio е най-мощният в своя клас с над 44 к.с. В съпоставяне с предходното задвижване, той има по-висок въртящ миг, което подсигурява по-ефективно и по-нежно предаване на мощ.

Функции като мултимедийната платформа, в това число навигация с пиктограми, както и настройката на режимите за придвижване - Comfort, Eco и Sport, както и круз контрола на 530 hpe Exclusive могат да бъдат извикани интуитивно и комфортно посредством новото кормило в жанр мотоциклет. При задна предавка екранът демонстрира изображенията от камерата за заден ход. Дисплеят също по този начин дава на лидера информация, обвързвана с сигурността, подавана от асистентите за мъртвата зона и промяната на лентата.

Новият триколесник ще се предлага от дилърите на Piaggio от юли 2022 година Може да се поръча авансово онлайн от 8 до 30 юни на www.piaggio.com. Клиентите могат да изберат стремежи модел, цвят и посланичество, през което да бъде им доставен. Цените са сред 10 799 и 13 299 евро.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР