През 1996 г. изследователите от института Розлин в Шотландия клонират

...
През 1996 г. изследователите от института Розлин в Шотландия клонират
Коментари Харесай

Като две капки силикон: Родните плеймейтки и моделки, които са като клонинги

През 1996 година откривателите от института Розлин в Шотландия клонират сполучливо овцата Доли. Тя е първият клониран бозайник, а науката е много напреднала в днешно време и има още проучвания и изследвания по тематиката. Клонирането на човек обаче се отхвърля от международната общественост по етични аргументи, само че заради невъзможността тази активност да бъде следена.

Е, закриваме това научно отклоняване, с цел да се насочим към главната част на този материал, а точно родните плеймейтки и моделки, които са като че ли едно към едно, съвсем клонирани. Визуално тези красиви девойки не се отличават една от друга, а от време на време всеки един от нас се пита - но тази не е ли... онази!? 

Без въобще да оспорваме физическите качества на тези красиви девойки, през днешния ден ви представяме кои от тях имат поразителна аналогия между тях. Дали става въпрос за грим, прическа, аутфит, поза, нос, бюст или нещо друго... сами може да прецените.

Наскоро ви разказахме за Анджелина Атанасова, която стана много известна с порното си, което изтече преди няколко години в нета. Брюнетката обаче като че ли има сестра от друга майка, тъй като приликата им е повече от поразително. Бихте ли разпознали Анджелина, в случай че я видите до фотография на Михаела Тодорова. 

Виж още: Палома Митева в центъра на щур ваучър, само че има ли зелен документ?

 Instagram

Не знаем за вас, само че ние виждаме невероятна аналогия сред двете мацки. Приликите обаче не престават и с други известни девойки. Моника Валериева е една от родните инфлуенсърки и моделки, които обожаваме, а в нея в действителност има нещо забавно и друго. Не може да се отхвърли обаче, че и тя си наподобява много с Анджелина или... противоположното. 

 Instagram

Продължаваме още веднъж с Моника Валериева, само че този път в компанията на певицата Палома Митева. Красавицата проби на музикалната сцена напълно неотдавна и за вокалните ѝ благоприятни условия не знаем доста към момента, само че пък образно е невероятна хубавица. Не може да се отхвърли и тук обаче, че приликите сред Палола и Моника са... повече от огромни. 

Виж още: Русо, цикламено, лилаво: Тези български мъже обичат да опитват с цвета на косата си! 

 Instagram

Дъщерите на две фолк диви също си наподобяват много образно. Дениз на Лияна и Ивон на Анелия не са певици, не са и тъкмо инфлуенсърки или моделки, само че пък поради майките си имат доста почитатели и са известни в обществените мрежи. Наскоро стана ясно, че щерката на Лияна е легнала под ножа, с цел да си поправя носа, а дъщерята на Анелия е била подложена на критика, че си е пипала устните. Е, няма да изпадаме в детайлности за корекциите, разкрасителните процедури, гримовете и преческите им, които в действителност ги вършат съвсем идентични.

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/andjelina_atanasova1/, https://www.instagram.com/monikaavalerieva/, https://www.instagram.com/mihaelaatodorova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР