През 1990 година, по заповед на Генералния щаб на Българската

...
През 1990 година, по заповед на Генералния щаб на Българската
Коментари Харесай

Чували ли сте за мистерията около Царичина? Ето какво разкрива баба Ванга за този феномен

През 1990 година, по заповед на Генералния щаб на Българската войска, стартират разкопки в село Царичина. Изпратена е информация от извънземна цивилизация, съгласно която там се намира гробницата на първото създание, живяло в миналото на Земята.

Мястото на разкопките става конфиденциален боен обект, на който работят единствено екстрасенси и висши офицери. Те виждат странни летящи обекти, загадъчни светлини и поддържат контакт с извънземните. Участниците в интервенцията упорстват проучването на царичинската дупка да продължи. Учените имат вяра, че военните са били подведени от екстрасенсите.

14 години по-късно това може да бъде най-голямата машинация в новата ни история, или дълго търсеното доказателство, че не сме сами във Вселената.

Рецепти от баба Ванга за лекуване с билки на всички заболявания

На 30 километра северозападно от София се намира Царичина. Тук живеят към 40 души, множеството от тях са пенсионери. Рано сутринта на 6 декември 1990 година в центъра на селото стопират военни коли и екскаватор. За няколко часа на това място е изкопана дупка с дължина 15 метра и дълбочина 2 метра и половина. Селяните даже не подозират, че по заповед на Генералния щаб на Българската войска военните търсят в Царичина съкровището на цар Самуил.

Преди няколко години над разкопките в Царичина се появяват странни виолетови светлини.

Едно предсказване на Баба Ванга изяснява защо става дума.

Според очевидци виолетова светлина излиза от мястото, където в миналото военните копаеха в дирене на извънземен разсъдък. Край мистериозната дупка са забелязвани и хора със странни уреди в ръце. Възможно е фенове уфолози да мерят радиацията на обекта, търсейки сигнали за наличието на непознати цивилизации.

Днес дупката е консервирана и в нея никой не би могъл да проникне. Входът на гигантския трап е покрит с камъни, върху които е излята солидна бетонна плоча. Ако сиянията обаче продължат да смущават популацията в Царичина, нищо чудно да се стигне до „ разпечатване “ на обекта.

Още забавни и потребни публикации, които да прочетете:

Новите предсказания на Ванга, за които не сме и подозирали

Какво има да ни каже баба Ванга - вслушай се и осъзнай!

Неизпълнените предсмъртни стремежи на баба Ванга

Разкопките в намиращото се на 30 км северозападно от София село почнали през 1990 година по заповед на Генералния щаб на Българската войска, напомнят осведомени. Военните вярвали, че в дупката ще намерят информация за извънземна цивилизация. Там сякаш се намирала гробницата на първото рационално създание, живяло в миналото на Земята. Мястото получило статут на конфиденциален обект, на който работели единствено екстрасенси и висши офицери.

 БГНЕС

Единият от контактьорите в екипа – Димитър Сираков, сънувал, че с сътрудниците му би трябвало да отидат на среща с Ванга. В Генералния щаб на армията се съгласили, че престижът и опциите на пророчицата ще оказват помощ на работата в секретния обект. Генерал Динев и екстрасенсите Елисавета Логинова и Сираков тръгнали за дома на петричката гадателка.

Тя ги посрещнала, като че ли от дълго време ги е очаквала. „ Говореше на дребните ни имена. Обърна се към военачалник Динев и сподели: „ Абе, Любчо, какво търсите там? То е ни маж, ни жена, жута маймуна, защо ви е? “. И за нас това беше доказателство, че не бъркаме. Ванга отгатна също, че сме стигнали някъде към стотния метър, тъй като ни беше помолила да ѝ занесем част от пръстта. Когато се върнахме, премерихме – 99,8 беше метражът “, споделя екстрасенската Елисавета Логинова.

Говори се, че на 12 май 1991 година над дупката прелетели извънземни и военните уплашени изпуснали лопатите си. Голям светещ облак се извъртял в кръг над секретния обект, а след това внезапно се изгубил в небето. Ръководещият интервенцията военачалник Динев свикал подчинените на оперативка в щаба си и оповестил: „ Каца галактически транспортен съд! “. Така най-малко разправя Логинова.

Според нея при разкопките се открило, че тунелът в Царичина бил в действителност на много-много години. И фактически, изравяйки пръстта, военните се натъкнали на добре завършени стени. Дали пък дупката фактически не е водела към гроба на извънземно? По думите на Логинова търсеното съществото било двуполово и високо към два метра и половина.

 БГНЕС

Местни поданици настояват, че дълбаейки в земните глъбини, участниците в секретната експедиция разкрили някакъв златен орел. Той излъчвал толкоз мощна радиация, че развалил апаратурата на екипа. Военните го отнесли някъде за проучвания и след това дирите му се изгубили. По това време министър на Отбраната бил Димитър Луджев. Днес той отхвърля да е съдействал за създаването на Царичината дупка.

Кълне се даже, че е спрял naрите за обекта. „ Никога не съм взел участие във финансирането – споделя Луджев. – Аз даже бях министърът, който прекрати финансирането. Направи се инвентаризация, обзор на бюджета. Установих, че се работи по някаква прословута дупка. Тогава поканих ген. Динев (по него време командващ Химически войски – бел. ред.), който се занимаваше с Царичина. Също и предходния шеф на Генералния щаб Радню Минчев. Попитах ги: „ Какво става? “.

Те ми докараха екстрасенси да вършат сеанси пред мен. Показаха ми и едни книги, изписани сякаш под диктовката на извънземни сили. Развиха тезата, че Царичина е място за връзка с непозната цивилизация. Копаело се по-посока на някакъв кивот, в който надали не се намирали скрижалите на нашето минало и бъдеще.

 БГНЕС

Забраних да се употребяват държавни средства и боеприпаси за дупката. Казах на ген. Динев и на останалите, че в случай че желаят да си работят там, да не престават на доброволни начала. Двете книги със странните писмени знаци и записи, които ми бяха показани, ги изпратих в Израел с наша делегация. В Израел има огромен център по криптография, само че и тамошните експерти бяха безпомощни да създадат каквото и да е по разкодирането.

След февруари-март 1992 година няма никакви дейности в Царичината дупка. Нито съм ходил там, нито съм взел участие в създаването й. Божидар Димитров приказва нелепости, че сме били изхарчили и присвоили милиони за дупката “.

Съществува версия, съгласно която в началото военните са търсели в Царичина съкровището на цар Самуил. За скритите подземен несметни благосъстояния на някогашния български държател алармирал генщаба на армията асансьорният механик Димитър Кекеменов . Човекът сънувал, по какъв начин Раковски му подшушва мястото, където е закопано златото. Като героичен жител, на сутринта се явил пред висшите офицери и им разказал видението си.



Впоследствие, когато в експедицията се присъединили и екстрасенси, военните трансформирали задачата си в Царичина. Прекратили търсенето на богатство и се заели с надалеч по-мащабната задача – издирването на чуждоземен разсъдък.

Има и надалеч по-прозаична версия. Според нея в Царичината дупка са заровени нуклеарни бойни глави, бракувани след напускането ни на Варшавския контракт. Диренето на извънземни било единствено слух, пуснат от тогавашното управление на армията за илюзия на популацията. Иначе щяло да има протести на локалните поданици против застрашаващото живота им бунище.

 БГНЕС

За още потребни и практични публикации харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР