През 1989 г., няколко града в Русия преживяват вълна от

...
През 1989 г., няколко града в Русия преживяват вълна от
Коментари Харесай

Инцидентът с НЛО и триоки извънземни във Воронеж

През 1989 година, няколко града в Русия претърпяват вълна от наблюдения, включващи доста НЛО с разнообразни форми и размери.Започвайки на 24 април 1989 година в Череповецк, мъж на име Иван Весалов оповестява за чудноват обект с големи размери, по-голям от всеки аероплан, на към 300 метра над земята.На 6 юни, в Конанцево, няколко деца настояват, че са видели светеща сфера на поляната, а от нея излязъл човек без глава.На 11 юни, жена от Вологда оповестява за огнена сфера, кръстосваща небето.Била следена повече от17 минути.При едно наблюдаване, към 500 души виждат неидентифициран обект, щръкнал над квартала им.Друг НЛО прелита над атомната електроцентрала и пуска лъч, който оставя диря от изгаряне по земята.
Всичко това обаче е единствено увод към извънземното настъпление във Воронеж.През септември същата година, стотици жители във Воронеж виждат галактически транспортен съд в обществен парк. Свидетели настояват, че гигантските „ гости “ са имали три очи, а униформите им са маркирани със признака X.Следобеда на 27 септември 1989 година, няколко деца във Воронеж, промишлен център с към милион население, играят футбол в локален парк, когато гигантска алена сфера с диаметър 30 ​​метра каца тъкмо до тях.

 voronezh ufo 600x433 - Инцидентът с НЛО и триоки извънземни във Воронеж
Бързо се събира голяма навалица. Изведнъж, в сферата се отваря люк и от него излизат три същества. Едното е ниска роботизирана фигура, а другите са великански хуманоиди, високи 4 метра.Изглеждали по този начин, все едно са пристигнали да се поразходят из града и да прегледат забележителностите. Извънземните били с „ три очи “, носели сребърни гащеризони, бронзови ботуши и имали кръговиден диск на гърдите си.Тъй като има доста очевидци и заради по-ранната вълна от наблюдения на НЛО, събитието провокира голяма сензация. Информационната организация ТАСС подхваща историята и скоро по-късно става вест на първа страница по целия свят.Според ТАСС и репортаж във вестник “Съветска просвета ”, през топлата вечер на 27 септември, четири деца от локално учебно заведение – Вася Сурин, Женя Блинов и Юлия Шолохова и Тимур Тимуров си играли в парка.

 1 - Инцидентът с НЛО и триоки извънземни във Воронеж
Изведнъж, в 18.30 ч., „ те виждат розов искра в небето а по-късно виждат топка с наситено червен цвят “ с диаметър към 30 метра. Събира се навалица „ и те ясно виждат голямата сфера и хуманоиди към нея “.
ТАСС разгласява:„ Триокото създание е високо към 4 метра облечено в сребрист гащеризон, бронзови ботуши и с диск на гърдите, стъпва на земята и излиза на парковата алея, като го съпровожда различен извънземен и робот.Извънземните като че ли общували между тях, и задействали робота с едно допиране. Ужасено, едно от децата почнало да крещи, само че с взор, един от хуманоидите предиздвикал момчето да замълчи,като го парализирал. “Изведнъж, тримата гости просто изчезнали и след малко време се появили още веднъж. Но, този път един от хуманоидите носел „ нещо, което приличало на револвер “ със себе си – тръба с дължина към 30 см.Насочил „ оръжието “ към 16-годишно момче, чието име не е посочено в отчета, което изчезнало,а след няколко минути и се появило още веднъж. Веднага по-късно, извънземните се върнали назад в сферата и изхвърчали право нагоре.Четете още: Катастрофата на НЛО до Ацтек – машинация или истина?Жителите на град Воронеж и до през днешния ден настояват, че триоките извънземни същества в действителност са се приземили в локален парк и са се разхождали там. Твърдят, че фантастичният отчет за събитието, оповестен в формалната прес-агенция ТАСС, е безусловно същински.

 3 600x447 - Инцидентът с НЛО и триоки извънземни във Воронеж
Лейтенант Сергей А. Матвеев признава, че в действителност не е виждал извънземните, само че споделя, че е видял галактическия транспортен съд и „ сигурно е било тяло, което лети в небето “.Обектът се е движел с висока скорост и е бил изцяло беззвучен на дребна височина.Той споделя:„ Мислех, че би трябвало да съм в действителност изтощен. Но си потърках очите и обектът не изчезна. Тогава разбрах, че в наши дни всичко е допустимо. ”Владимир А. Мойсеев, шеф на Регионалния здравен отдел, декларира в телефонно изявление, че макар известията за необятно публикуван боязън в града, никой от очевидците не е потърсил здравна помощ.Той споделя:„ Със сигурност планираме да прегледаме децата и всички очевидци. Нямаме пояснение за какво след две седмици сходен обзор към момента не е бил извършен. “Мойсеев, сходно на други чиновници във Воронеж, редакторите на ТАСС и доста от неговите читатели, се отнасят към отчета като към съществено научно събитие.Дежурният в локалното ръководство, който се разпознава единствено с фамилното си име Ларин, споделя:„ Не е назначена спомагателна защита, която да патрулира в региона само че, ще бъдат изпратени войските в случай че се появят още веднъж. ”Кореспондент на ТАСС, отразяващ случая с мистериозните гости във Воронеж – Владимир В. Лебедев, изрича неразбиране, че имало хора от висшите етажи на властта, които се отнасят към историята с подигравка, макар цялостната съвестност, дадена от организацията.В телефонно изявление, Лебедев разказва диалози с десетки очевидци и с специалисти, които са изследвали доказателствата и са говорили с децата. Той споделя, че е имало към три кацания на НЛО сред 23 септември и 29 септември.В последната публикация за ТАСС, журналистът споделя, че Хенрих М. Силанов, началник на Воронежката геофизична лаборатория, е помолил децата да нарисуват това, което са видели.Въпреки, че са изолирани едно от друго, всички деца рисуват идентично обекти.

 2 600x350 - Инцидентът с НЛО и триоки извънземни във Воронеж
Силанов споделя:„ В публикацията от 1976 година, във към този момент несъществуващото американско списание Saga, сходни описания са докладвани като типични за НЛО. Скала или камък, която съгласно известията е била открита на мястото на случая и е разказана като нещо, което не е намирано на земята. ”Въпреки, че не е бил очевидец, Лебедев е посетил мястото.Той споделя:„ Следите към момента се виждаха. Виждах дупки с форма, които приличаха на отпечатъците на слон. ”Хората, занимаващи се със случая, не съумяват да се убедят, че всичко това е илюзия. Кацането е разследвано от доста учени, в това число медицински откриватели, психолози, криминолози и др.Установено е, че доста други хора в региона са виждали, даже са снимали НЛО. Някои от очевидците са страдали от странни странични резултати, като бодърствуване. Други оповестяват за електромагнитни резултати върху техните тв приемници и уреди.Най-вълнуващ обаче е анализът на мястото на кацане. Вдлъбнатините в земята демонстрират, че обектът тежи няколко тона. В почвата е открита радиация, както и извънредно високи равнища на някои детайли, по-специално фосфор.Приземяването във Воронеж остава едно от най-известните кацания на НЛО в съветската история и все още към момента не е обяснено.
Следвайте ни в Instagram, Twitter и Youtube за забавно и мистериозно бонус наличие!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР