През 1981 г., писателят Дийн Кунц пише за епидемия от

...
През 1981 г., писателят Дийн Кунц пише за епидемия от
Коментари Харесай

През 1981 г., писателят Дийн Кунц пише за епидемия от вирус Ухан-400

През 1981 година, писателят Дийн Кунц написа за зараза от вирус Ухан-400 …Много хора имат вяра, че учените и писателите на научна фантастика могат да плануват развиването на бъдещето. Повечето от тях плануват позитивно развиване в региона на технологиите, медицината или общественото схващане (HiddenTruth.site).Но, какво ще се случи, в случай че “предсказанието ” е направено от публицист, който е специализирал основно в романи на ужасите и трилъри? Само си представете, че романът на Стивън Кинг – „ Куджо “, разказващ за лудо куче, което брутално убива хора, се сбъдне …Но, в тази публикация ще Ви разкажем за различен американски публицист, пишещ сходни произведения – Дийн Кунц (Dean Koontz). Той е създател на доста бестселъри за мутанти, чудовища, убийци и мистични създания.

 e1 - През 1981 година, писателят Дийн Кунц написа за зараза от вирус Ухан-400
Преди няколко дни, в интернет се появи невероятна находка на фенове на творчеството на Кунц, която бързо стана известна. Един от почитателите напомня за историята „ Очите на мрака “ (The Eyes of Darkness), написана от писателя през 1981 година Историята разказва гибелен вирус за хората, наименуван Ухан-400 (!).Според сюжета на историята, този вирус е бил изкуствено създаден в лабораторията за вируси Ухан и е предопределен за биологично оръжие. В книгата, вирусът Ухан-400 е показан като съвършеното оръжие и е получил това име, защото включва 400 варианта на вируси и е изкуствено основан в тази лаборатория.
Този вирус визира единствено хората, не и животните. Той не може да живее дълго отвън човешкото тяло или при температури под 30 градуса по Целзий.Четете още: Тровантите – невероятните живи камъни, които се размножаватМного от характерностите на вируса Ухан-400, разказани от Кунц, са сходни на характерностите на същинския загадъчен китайски ковид, който от края на януари 2020 година е умъртвил хиляди души, главно поданици на град Ухан.Една от дребното разлики сред Ухан-400 и ковид е, че вирусът, основан от Кунц, е гибелен в 100 % от случаите, а същинският ковид е по-малко гибелен.

 e2 - През 1981 година, писателят Дийн Кунц написа за зараза от вирус Ухан-400
Скептиците обаче не имат вяра в “пророческите качества ” на Дийн Кунц и показват, че в по-ранната версия на тази история, вместо Ухан-400 е имало вирус, наименуван Горки-400 (Gorki-400) и вместо китайския Ухан е упоменат руският град Горки (сега Нижни Новгород).Това е по този начин, само че през 1991 година, Кунц изцяло пренаписва историята си „ Очите на мрака “, поради края на ерата на Студената война и заменя разпадащия се Съюз на съветските социалистически републики с комунистически Китай. Независимо от това, към момента е изненадващо, че той е избрал тъкмо град Ухан, а не някой различен, за основаване на вируса.Като се има поради, че в руския Горки в реалност в никакъв случай не е имало лаборатории за вируси, Кунц най-вероятно е избрал това име на инцидентен принцип. За Ухан се счита, че той най-вероятно е направил същото, защото през 1991 година, Китай е още по-затворена страна от Съветския съюз.В общественото пространство е имало доста малко подробна информация за неговите вирусни лаборатории, а интернет към момента не не е бил по този начин огромно създаден.Въпреки всички скептични забележки, не може да не си помислим, че това е доста необичайно “съвпадение ”. И по този начин, предсказал ли е Дийн Кунц епидемията от ковид …?
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР