Прея е бясна на Би Ти Ви, които я оставиха

...
Прея е бясна на Би Ти Ви, които я оставиха
Коментари Харесай

Сменили Прея от Шоуто на Цитиридис заради килограмите

Прея е гневна на Би Ти Ви, които я оставиха без работа. Тъмнокожото гласище бе заменено от Жаклин Таракчи, която бе огромният победител в последния сезон на " Гласът на България “. Чаровната Жаклин съумя да измести Прея в " Шоуто на Николаос Цитиридис ".

" Нямам нищо срещу момичето. Тя е страхотна и пее в действителност добре. Заслужи си успеха и й искам доста триумфи отсега нататък. Но това, което направиха с мен, не беше почтено. Знам за какво е – тъй като даже и отслабнала, отново им се виждам дебела на някои и избраха по-младото и хубаво личице и телце “, заявила Прея пред приятелките си, представени от HotArena.

Според доста от феновете това си е чиста дискриминация и медията е предходна границата за следващ път. " Същото направиха и с Владо Карамазов и Ваня Джаферович в " Сървайвър “. Махнаха Владо, който е в пъти по-добрия водещ, с цел да сложат бездарния Джаферович. Но какво нещо са връзките или парите... “, разясняват консуматори.

Прея въпреки всичко се радвала, че има участия, от които може да си докарва порядъчен приход, само че сигурно неналичието на хонорар от Би Ти Ви ще се усети фрапантно, изключително при тази инфлация.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР