Превозните средства с външни размери, подобни на тези на лек автомобил,

...
Превозните средства с външни размери,
подобни на тези на лек автомобил,
Коментари Харесай

Mercedes Citan като микро-кемпер

Превозните средства с външни размери, подобни на тези на лек автомобил, стават все по-популярни измежду феновете на кемпери. Мерцедес скоро показа друг сериозен претендент в тази посока - чисто новият микробус Citan като микро-кемпер отпразнува премиерата си в салона за каравани в Дюселдорф (28 август до 5 септември).

Заедно със експертите от VanEssa mobilcamping, Mercedes-Benz Vans създаде модули за новото допълнение към гамата си, които могат гъвкаво да се конфигурират и отстраняват. Решенията, основани на Citan Tourer, имат мобилна къмпинг кухня и система за спане.

Кухнята на системата VanEssa за задната част на автомобила е основана на система от чекмеджета и включва вградена готварска печка, алтернатива за миене с 13 литров резервоар за вода плюс 31 литров компресорен охладител. Има достатъчно място за съдове и консумативи. Кухненският модул тежи към 60 килограма и може да бъде конфигуриран и свален за няколко минути.

Благодарение на системата за спане, задната част на дребния микробус може да се трансформира в комфортна зона за спане с висококачествен матрак единствено с няколко прости стъпки. По време на пътуването системата лежи в багажника на мобилната кухня, задните седалки могат да се използват без ограничавания. Модулът е широк 115 сантиметра и дълъг 189 сантиметра, така че има място за полягане на двама души.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР