Превозните средства използвани от прочутия агент с лиценз за убиване на престъпници

...
Превозните средства използвани от
прочутия агент с лиценз за убиване на
престъпници
Коментари Харесай

С моторите Triumph препуска новият 007

Превозните средства употребявани от прочутия сътрудник с лиценз за ликвидиране на престъпници са също толкоз значими и култови като горещите девойки на Бонд. 25-ият подред филм за „ 007 “ - „ Няма време да умра “ ще излезе в кината по целия свят през април 2020 година

Вече е ясно кои двуколесни машини ще яха в каскадите си най-известният секретен агент в света - в най-новата му лента “герои ” са новият Tiger 900 и Scrambler 1200 от Triumph Motorcycles, които вършат своя огромен дебют.

За задачата екипът от дизайнерската работилница Triumph, дружно с екипа на Bond stunt, използвайки моделите Tiger 900 и Scrambler 1200, разработи няколко специфични филмови мотоциклети, които бяха готови за екстремни каскади и екшън осъществявания.

Координаторът на каскадите на Джеймс Бонд - Лий Морисън споделя: "Triumph ни предостави ранен първообраз на Tiger 900 още преди формалния дебют на машината, за да можем да снимаме на три места едновременно, а ние от своя страна го подложихме на сериозен тест. Той успешно се оправи с заплахите от грапави, остри скали и дълбока тиня, на високоскоростното каране, както и с дългите скокове, изкачвания и спускания при разнообразни условия. "

"Няма време да умреш " ще бъде пуснат по света от Universal Pictures International на 2 април 2020 година В Съединени американски щати Metro Goldwyn Mayer Studios ще пуснат филма на 10 април 2020 година посредством United Artists.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР