Превишена скорост е предизвикала катастрофа на мост в Монтанско вчера,

...
Превишена скорост е предизвикала катастрофа на мост в Монтанско вчера,
Коментари Харесай

Заради висока скорост: Кола се натресе в камион на мост в Монтанско

Превишена скорост е провокирала злополука на мост в Монтанско през вчерашния ден, оповестиха от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Инцидентът е станал към 7.10 часа на пътя от Козлодуй към Лом на територията на община Вълчедръм. 41-годишен мъж от великотърновското село Вардим с букви М.И. карал лек автомобил „ Тойота “ с варненска регистрация. Мъжът карал с несъобразена скорост и когато наближил притеснение на пътното платното поради мост с еднопосочно придвижване, той не съумял да спре. Насреща му идвал влекач „ Скания “ с ловешка регистрация, благосъстоятелност на троянска компания. Камионът към този момент се бил качил на моста и ударът бил неминуем. Двете транспортни средства се натресли челно и единствено по знамение голямата машина не бутанала колата в реката, която прекосявала изпод.
Никой не е потърпевш при произшествието, само че са нанесени материални вреди на двете транспортни средства. Водачите са тествани за приложимост на алкохол с техническо средство, пробите са негативни. Произшествието е посетено от дежурна оперативна група на полицията в Лом. Извършен е оглед и е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР