Превъзходен, откъдето и да погледнете - и още нещо - една

...
Превъзходен, откъдето и да погледнете - и
още нещо - една
Коментари Харесай

Hyper-E-Auto Battista - и вълнуваща работа с боята

Превъзходен, откъдето и да погледнете - и още нещо - една вълнуваща работа с боята. Battista, електрически състезателен автомобил с мощност от 1900 к.с., показан на фестивала Greentech в летище Темпелхоф в Берлин.

За Майкъл Першке, началник на Automobili Pininfarina, Battista е "първият електрически автомобил, в който можете съществено да се влюбите. Той ще форсира по-бързо от автомобил от Формула 1, няма да произведе вредни излъчвания и ще дефинира стандарти за зелена автомобилна продуктивност и мощност ”.

Електрическият бик с пробег с едно зареждане от към 480 километра се ускорява от място до 100 км/ч за по-малко от две секунди, 300-е пък се “хващат ” за по-малко от 12 секунди. И максималната скорост? - Над 400 км/ч...

Специалното боядисване на Battista е проектирано от дизайнерския екип на Pininfarina и е осъществено от експерт по графики в Торино. То е отдадено на премиерата в Берлин на фестивала Greentech.

Само 150 броя на този хиперкар ще са ръчна изработка на именитата Carrozzeria Pininfarina в Италия. В Европа ще бъдат препоръчани за продажба към 50 от този наистина фамозен автомобил. Цената е два милиона евро и ще може да се поръча в Германия при само два профилирани дилъра на марката. “

Потенциалните клиенти са към този момент поканени да се записват, в случай че желаят да си купят Battista, да се записват на уеб страницата на компанията " – споделят от Automobili Pininfarina.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР