Превърналият се вече в годишна традиция Семеен ден на служителите на

...
Превърналият се вече в годишна традиция
Семеен ден на служителите на
Коментари Харесай

Семейният ден на Ferrari приключи с рекорден брой посетители

Превърналият се към този момент в годишна традиция Семеен ден на чиновниците на Ferrari имаше допълнителна добавена “стойност ” в тазгодишното си издание. В година, в която именитата марка отбелязва своята 70-та годишнина, в комплекса на компанията се събраха 18 000 индивида, които имаха опция да разгледат съоръженията му, включително и няколко зони, достъпът до които по принцип е ограничен.

Организаторите на фамилното събитие на Ferrari, почетено и от Серждио Маркионе- председател и изпълнителен шеф на компанията, регистрират, че мероприятието приело 18 000 госта. Те са имали възможност да се срещнат с производствеиня процес на Ferrari, да посетят тестовите зони, да разгледат отдела за класически автомобили Ferrari Classiche, както и ултрамодерната GES Racing Division, където е позициониран екипът на Scuderia Ferrari Formula 1.

Специално внимание, уредниците са били отделели на най-новия си продукт- Ferrari Portofino , което дебютира преди броени дни на международното изложение във Франкфурт. Автомобилът е с основни габарити дължина 4586 мм, широчина 1938 мм и височина от 1318 мм, а задвижването му е поверено на V-образен, осемцилиндров 3.8 литров мотор. Моторът е в положение да генерира оптималната мощ от 600 конски сили при 7500/мин и оптимален въртящ момент от 760 Нм при 5250 Нм.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР