Превърналият се в хит “ вече е собственост на една

...
Превърналият се в хит “ вече е собственост на една
Коментари Харесай

Пробив след години: "Васко Жабата" вече е на "Warner Music"


Превърналият се в шлагер „ “ към този момент е благосъстоятелност на една от трите най-големи музикални компании в света – Warner Music.

Гигантът издаде и ремикс на парчето, който е записан от италианския диджей Фабрицио Паризи и “The Editor ”. Самият Паризи е с български корени.

Песента на оркестър Камчия ( " Комбайна вършачка " ) притегли интереса на колоса, откакто стана най-стриймваната в България и една от бързо разпространяващите се мелодии в “Тик-Ток ”. Ретро чалгата се изкачи до първите места в Сърбия, Хърватска и Словения, а в последно време натрупа известност и в Германия, Австрия, Турция, Холандия, даже Швеция и Швейцария.

Ремиксът доближава до " Warner Music " благодарение на българския лицензиант - " Орфей мюзик ".

Фабрицио Паризи е един от най-популярните италиански DJ актьори в Източна Европа и Близкия Изток. Медиите напомнят, че той има над 3500 концерта онлайн по целия свят и 7 сингъла в каналите на MTV.



Официалният видеоклип на ремикса на Паризи нови лейбъла на " Warner Music " SEE, който е разказан като " каналът на Warner за Източна Европа и Балканите - (Унгария, България, Румъния, Сърбия, Хърватия, Словения) ", само че прави усещане, че там има единствено 169 почитатели. Песента е пусната на 5 октомври, а досега (07.10.2022 година, 10 часа сутринта) е гледана от 61 996 души.

В " Спотифай " пък ремиксаът носи клеймото на " Warner Music " Полша. Там има 2 ремикса - клубен с дължина 2,56 минути и Extended с дължина 4,17 минути.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР