Превърнахме се в държава на записите. Във всяка правова държава

...
Превърнахме се в държава на записите. Във всяка правова държава
Коментари Харесай

Борисов и Денков: Виждаме опити от всички страни да няма правителство

Превърнахме се в страна на записите. Във всяка правова страна не регламентиран запис не се разяснява. Това сподели в коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Нямам никаква информация по тематиката, като се изключи че бих го нарекъл нечистоплътност.

Целта на всичко това е да не се направи държавно управление. Всичко е доста покрай сформиране на държавно управление и задачата е тази, съобщи Борисов. 

Вместо да се приказва за това какво ще се случи с бюджета, ние се занимаваме с това по какъв начин някой е бил записан. Службите са доста общо разбиране и не трябва да се поставят под общ знаменател, господин Петков би трябвало да знае това. На мен персонално няма да ми повлияе това, безапелационен бе Борисов.

Виждаме опити от всички страни да не се направи държавно управление. В тази теза беше безапелационен и Николай Денков от „ Продължаваме промяната “. Разделението е огромно – накъде ще тръгне България през идващите години и залогът е огромен.

Нека да чуем какво има да ни каже през днешния ден господин Радостин Василев, само че по това, което разбрахме той персонално се е похвалил, че с него има институции и хора от престъпния контингент, които ги интересува тъкмо това, съобщи Николай Денков. 

Аз ще се опитам да минем доколкото в допустимо умерено през тези трудности, мисля, че и госпожа Габриел има предпочитание да се реализира краен резултат, само че няма да бъде елементарно, сподели още той.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР