Преувеличено е напрежението, диалогът в коалицията е нормален, заяви министърът

...
Преувеличено е напрежението, диалогът в коалицията е нормален, заяви министърът
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Напрежението е преувеличено, диалогът в коалицията е нормален

Преувеличено е напрежението, разговорът в обединението е естествен, съобщи министърът на стопанската система Корнелия Нинова. Тя не пожела да разяснява думите на премиера Кирил Петков.

" Ще разясня нашата позиция и най-много текста от съдружното съглашение, на което ние държим. Ние сме лоялни съдружни сътрудници, политически правилни. В съглашението написа, че експертен екип ще оцени опциите за създаване на нова нуклеарна мощ или в " Белене ", или на площадката в Козлодуй, като реши икономическите, финансовите параметри. Кое е по-добро за България и българския народ и тогава ще вземем политическото решение. Това, на което ние държим, е само да се съблюдава съдружното съглашение ", акцентира Нинова.

Според Българска социалистическа партия би трябвало да се свика експертен съвет и всяка партия да даде специалисти, които да създадат най-хубавото решение за България и по-късно да се вземе политическо, съобщи Българска национална телевизия.

Тя разяснява и настояването на членове на Българска социалистическа партия за наказване за Калоян Паргов. " Още не съм осведомена. Знам, че ще ни изпратят такова искане. Вчера на Изпълнително бюро го показаха ", сподели още водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР