Претопляне на манджата! Така дизайнерката Мегз коментира слуховете, че ще

...
Претопляне на манджата! Така дизайнерката Мегз коментира слуховете, че ще
Коментари Харесай

Мегз: Претоплена манджа са слуховете, че ме съдят!

Претопляне на манджата! Така дизайнерката Мегз разяснява слуховете, че ще се изправя пред съда през тази седмица.

Редица вестници и уеб сайтове пласираха новината, че риалити звездата е призована и ще се яви пред Темида. Поводът - злополука с присъединяване на Каканашева в родния й Раковски преди близо 3 години. Тогава Мегз блъска друга кола, в която се намира стара 71-годишна баба. От удара пенсионерката си чупи крайници.

" Делото бе прекъснато отчасти. Прокуратурата откри, че не съм била с отнета брошура, нито имам условна присъда по време на случая. От вас узнавам, че съм призована (смее се). В момента съм в Дубай. Бях си в България няколко дни. Ако някой е желал да ме осведоми за дело, може би щеше да го направи. На летището никой не ми е връчил призовка ", разяснява пред вестника Мегз.

Според нея тематиката с известни персони, създали гаф зад кормилото, в този момент е настояща около началник Андре Токев. И се вадят остарели компромати, с цел да се засилят. " Това са просто спекулации - означи Мегз. - Темата е забавна. Това е ", сподели още дизайнерката.

Каканашева разяснява и друга любопитна тематика, обвързвана с нея . Преди дни се появи сензационната вест, че Мегз се е омъжила в Дубай. Дизайнерката живее в Обединените арабски емирства от няколко месеца.

" Много хора ми писаха за тази " вест " - разкрива Мегз. - В една от публикациите написа, че съм се омъжила за арабски шейх индиец. Има ли въобще такива? ", чуди се дизайнерката. И продължава: " Ако има нещо за женитба, ще си призная персонално. Няма за какво да го укривам. Когато денят пристигна, ще го споделя сама. Това е едно от най-хубавите неща на света, както и да имаш дете ", добави Мегз, писа " България Днес ".

Дизайнерката бе за малко у нас, с цел да се види със фамилията й. Шест месеца тя не е виждала обичаните си хора. " Насладих се и на природата в България. Имаме най-красивата земя на света ", заключи някогашната брадърка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР