Претендентките за сърцето на ергена Алек Младенов ще се впуснат

...
Претендентките за сърцето на ергена Алек Младенов ще се впуснат
Коментари Харесай

Ергенът Алек пак взема категорично решение след драматична ситуация

Претендентките за сърцето на ергена Алек Младенов ще се впуснат в нови вълнуващи провокации, а феновете ще станат очевидци на извънредно трагична обстановка за една от участничките, поставяща я на лимита на силите ѝ, след която предприемачът ще бъде заставен да вземе изрично решение.

Тази вечер (13 март) от 20:00 ч. Алек ще дойде в имението с новото си кабрио, с цел да води избраницата си за самостоятелна сантиментална среща - Надежда, на вълнуваща разходка до внушителния акропол на величествената цитадела Линдос.

Решението на състезателката по битка Барбара да употребява снежнобялата си роза и да " открадне " усамотението с Младенов, обаче, заплашва да помрачи " вярата " на Надежда най-сетне и тя да остане уединено с него. С коя, в последна сметка, Алек ще изкачи стълбовете на изящния храм на богинята на Атина - Линдия, следва да разберем в " Ергенът " по bTV.

В същото време, останалите девойки ще бъдат изправени пред следващото груповото предизвикателство, което ще сложи на тестване междуличностните връзки в имението на любовта. В играта " Обичам те, не те обичам " всяка една от дамите ще би трябвало да подари плюшено сърце на участничката, която смята за най-близка, и да " почерпи " с торта в лицето тази, която харесва минимум. Провокацията ще разкрие непредвиден злост сред някои от претендентките, който заплашва да прерасне и във физическа разпра. Каква привилегия ще завоюва дамата с най-вече сърца и каква ще бъде ориста на тази с най-внушителен брой пайове в лицето - отговорът ще стане явен довечера (13 март) от 20:00 ч. по bTV!
 Снимка: bTV
Вечерният коктейл ще бъде белязан от нестихващо напрежение, което ще доближи точка на шупване и ще прерасне в най-грандиозния скандал в имението до този миг. Кои две претендентки няма да бъдат позволени до компанията на Алек след невиждана обстановка и коя от дамите ще се осмели да разкрие възприятията си и да признае на " най-желания ерген ", че е влюбена в него до лудост, следва да забележим само в ефира на bTV. Вечерта ще приключи с прочувствена " Церемония на Розата ", след която още една от участничките ще би трябвало да се сбогува с приказката на живота си вечно.

В четвъртък вечер (14 март) е време за следващата групова среща, в която Алек ще се трансформира в същински Одисей, а девойките - в негови морски сирени. Осем изкусителни дами ще получат покана да прекарат целия си ден в компанията на Младенов на приказен 5-зведен круиз в намерено море, само че не всяка ще може да се наслаждения пълноценно на екзотичното странствуване. От самите тях ще зависи дали ще са Принцеси, които ще се любуват на пенливото вино в компанията на капитана, или ще са Пепеляшки, натоварени с тежката задача да лъскат палубата и да задоволяват прищевките на своите " господарки ".
 Снимка: bTV
Алек е подготвил и специфична изненада за избраниците си, която ненадейно ще бъде помрачена от извънредно трагичен процес за една от претендентките. Това ще докара до безапелационното решение на " най-желания ерген " да раздаде рекордно дребен брой цветя по време на инфарктната " Церемония на Розата ", на която феновете на bTV ще станат очевидци на следващия ден вечер от 20:00 ч.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР