Претендентката от Пловдив за титлата “Мис Плеймейт” 2019 Габриела Христова

...
Претендентката от Пловдив за титлата “Мис Плеймейт” 2019 Габриела Христова
Коментари Харесай

Плеймейтка направи скандални интимни признания

Претендентката от Пловдив за купата “Мис Плеймейт” 2019 Габриела Христова даде искрено, интимно и прочувствено изявление за show.blitz.bg. Тя описа по какъв начин наподобява зад кулисите състезанието за съблазън. Разкри повече за конкуренцията и компликациите по пътя към короната. Габриела показа защо съжалява, защо мечтае и какво още желае да реализира.

– Здравей, Габи. Знаем те като пловдивчанката, която участваше тази година в състезанието „ Miss Playmate “. Ще ни кажеш ли какво беше прекарването ти от състезанието и по какъв начин се чувстваш след него?

– Честно да ви кажа, това беше прекарването на живота ми. В началото на тази година се зарекох, че ще излизам отвън зоната си на комфорт във всеки комфортен миг и ще се забърквам в несъответстващи обстановки. Изпитвах потребност да мародерствам страсти и новости, да превъзмогвам страхове и дискомфорт. След деветгодишния си брак усещах, че би трябвало да “наваксам”, по този начин да се каже, и да запечатам в младостта си занимателни, скандални и леко неприлични мемоари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР