Претендентът за титлата в тежка категория на Световния боксов съвет

...
Претендентът за титлата в тежка категория на Световния боксов съвет
Коментари Харесай

Карлос Такам пред bTV: Уайлдър може да нокаутира Фюри

Претендентът за купата в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC) Дионтей Уайлдър може да излезе краен победител в конфликта с шампионата Тайсън Фюри, освен това след нокаут. Ако обаче американецът не си свърши работата в първите рундове, най-вероятно Циганския крал ще прегърне още веднъж пояса си.

Това мнение показа през bTV някогашният кандидат за международните трофеи Карлос Такам (39 победи, 6 загуби, 1 равенство).

Мачът Тайсън Фюри - Дионтей Уайлдър е част от церемония вечерта, която ще бъде излъчена от 4:00 ч. сутринта в неделя (10 октомври) директно по RING, VOYO.BG и btvnovinite.bg. Очаква се кулминационната точка Фюри - Уайлдър да стартира към 6:00 ч.

" Очаква ни превъзходна борба! Една от най-големите в историята на бокса! Равностойна борба в която, Уайлдър може да нокаутира Фюри, само че в случай че не успее и се стигне до последния рунд, успеха ще е за Тайсън ", съобщи Такам.
View this post on Instagram

" Битката ще бъде доста тактическа. В мачове като този е доста значимо по какъв начин ще използваш мозъка си. Това е игра на душeвността! Първите 3 рунда ще бъдат избухливи. След това ще последват рундове, в които ще забележим двамата боксьори да играят тактически. Фюри доста би трябвало да внимава в първите 3 рунда и да следи изкъсо придвижванията на Уайлдър ", съобщи още той.

През 2017 година Такам загуби мача си за международните трофеи против Антъни Джошуа, който пък неотдавна съобщи поясите на Олександър Усик.
View this post on Instagram

Сега той се е насочил към нови провокации. И не изключва вероятността скоро да го забележим против Кубрат Пулев.

" Искам да подпишем контракта за мача и да се бием! Искам да се изправя против Пулев. Той е страховит боксьор! Харесва ми да се удрям с боксьори като Кубрат. Готов съм за Кубрат и имам вяра че Кубрат е подготвен за мен! ", съобщи Такам.

Не пропускайте третия конфликт сред Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър директно по RING, VOYO.BG и btvnovinite.bg. Гала вечерта стартира в 4:00 ч. българско време на 10 октомври (неделя), а кулминационната точка се чака към 6:00 ч.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР