Претендентът за президент на БФС – Любослав Пенев, даде пресконференция,

...
Претендентът за президент на БФС – Любослав Пенев, даде пресконференция,
Коментари Харесай

Любо Пенев: На дъното, на дъното сме! БФС заплашва клубове, за да гласуват за Боби

Претендентът за президент на БФС – Любослав Пенев, даде конференция, на която показа своята тактика за развиването на родния футбол и наред с това насочи тежки обвинявания към футболната ни централа. Пенев съобщи, че хора от БФС обикалят страната и заплашват клубовете. Ето какво съобщи Пенев:

“Радвам се, че има интерес към това събитие. Вече не сме на дъното. Вече сме на дъното на дъното. Когато бях народен селекционер, споделих, че ще се работи. Ние работихме, само че ръководещите хвърлиха целия този труд в боклука. Футболиният съюз сега е една пирамида обърната надолу. Аз ще я обърна назад. Зад мен не стои никакъв кръг. Никакви кръгове, крадратчета и триъгълници.

Готвим план, формиран от три елементи – кратковременен – три години, средносрочен – 7 години и дълготраен – 10 години. Подготвили сме 10-годишна страгегия. Чувам, че сегашните ръководители готвят 4-годишен план. Закъде сме с тази тактика. Докога ще чакаме и ще се хвалим с една база. Трябва ли да чакаме още 12 години за още една база. След като се кандидатирах за президент, доста хора започнаха да разясняват. Къде са в този момент тези хора? Нещо не ги виждам. Нека в този момент да се покажат. Странно е, че примерно един тим като ЦСКА към момента не е оповестил кой ще поддържа. На почитателите шапка им смъквам.

Трърдо съм срещу президентите да вземат участие в Изпълкома на БФС. Ето споделям ви по какъв начин ще спестим пари на клубовете. Ще въведем електронно картотекиране. Така ще спестим пътешестване на хора от клубовете до София.

Призововам министър Кралев да не взима страна, тъй като той съставлява страната. Нека взима отношение, само че не и страна. Обяснява какъв брой добре работили с БФС и така нататък Ще желая от страната един добър сътрудник и нов стадион. Вълнувам се. Имаме потребност от такова оборудване. Не може националният тим да си заплаща да играе.

Смятам да огранича чужденците. Не споделям, че няма да има, само че би трябвало да ги ограничим. Защото единствено по този метод ще забележим нашите момчета. Темата с чужденците ще бъде съществено прегледана и ще има промени. Тук съм, с цел да се построи българския футбол. Това ще стане с доста работа. Представителите на БФС обикалят страната и заплашват клубовете. Не споделям на клубовете да гласоподават за мен. Нека гласоподават по съвест”.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР