Пресцентърът на Министерството на вътрешните работи информира, че твърдението, изразено

...
Пресцентърът на Министерството на вътрешните работи информира, че твърдението, изразено
Коментари Харесай

МВР: Обвиненията на Иван Демерджиев към зам.-главния секретар в трафик на мигранти са лъжа

Пресцентърът на Министерството на вътрешните работи осведоми, че изказванието, изразено през днешния ден от господин Иван Демерджиев в утринния блок на бТВ за изтекла оперативна информация, която замесва заместник-главния секретар на Министерство на вътрешните работи в трафик на мигранти, не дава отговор на истината.

Във връзка с това господин Димитър Кангалджиев ще търси правата си по правосъден ред.

Припомняме, че персонално господин Иван Демерджиев, в качеството си на министър на вътрешните работи, е назначил господин Димитър Кангалджиев за титулярен заместник-директор на ГДБОП и го е наградил с „ Почетен знак на Министерство на вътрешните работи “ - III степен.

По-рано през днешния ден някогашният длъжностен министър на вътрешните работи Иван Демерджиев разгласи, че има оперативна информация, съгласно която заместител основният секретар на Министерство на вътрешните работи Димитър Кангалджиев е забъркан в трафик на мигранти. Той изясни, че когато е бил вътрешен министър, Кангалджиев е заемал по-нисък пост в системата, само че не е имало задоволително данни да бъде отхвърлен и периодите за дисциплинарно произвеждане са били изтекли.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР