Пресцентърът на ДПС разпространява тази сутрин отново лична позиция на

...
Пресцентърът на ДПС разпространява тази сутрин отново лична позиция на
Коментари Харесай

И Делян Пеевски започна да чете рейтинги

Пресцентърът на Движение за права и свободи популяризира тази заран още веднъж персонална позиция на ръководителя на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски, който е и евентуално единственият претендент за поста водач на Движението. В позицията Делян Пеевски разяснява социологически изследвания и резултатите от тях от последните дни, като слага под подозрение рейтинга, който те му дават. Мнението на Пеевски, че социологическите организации умишлено изкривяват данните, с цел да " бранят някой, който бил имал три пъти по-голям рейтинг на доверие от мен ". Име на политик Пеевски не показва, само че евентуално става въпрос за премиера акад. Николай Денков , който поредно Пеевски атакува.

Използването на социологически изследвания, съгласно Пеевски, е " последното леговище за провалящи се политици ".

В позицията се напомнят социологическите изследвания и тяхното разминаване с резултатите от изборите от 2001 година, както и сполучливия цялостен мандат на Тройната коалиция с присъединяване на Движение за права и свободи.
 Близо 20% от българите не чакат ротация Денков-Габриел, а нови избори
Близо 20% от българите не чакат ротация Денков-Габриел, а нови избори

Цената ще бъде платена от ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, сочи изследване на Алфа Рисърч

Делян Пеевски утвърждава своята " най-точна социология ", които са хората и акцентира резултатите от последните избори, на които Движение за права и свободи е втора , а в " моя изборен регион Благоевград " - първа.

" Доверието на хората се печели, като работиш за тях, което Движение за права и свободи и аз вършим всеки ден, а най-точно се мери на избори ", декларира Пеевски и показва, че е всеки ден на обиколки в обитаемоте места, слуша проблемите на хората. И има вяра че гласоподавателите са мъдри и не могат да бъдат манипулирани, изключително от социологически организации.

" Следващите избори са доста скоро - след половин година. И тогава най-точно ще се премери доверието на хората към мен и Движение за права и свободи. Вярвам, че най-хубавото следва " , приключва утринното изявление на Делян Пеевски.
 Пеевски с мощна поддръжка за
Пеевски с мощна поддръжка за " Пирогов ", детската болница и Делян Добрев

Той зове за прекъсване на намесата в здравния бранш и кадруване в болниците
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР