Престоят при червена светлина на моторни превозни средства на светофарната

...
Престоят при червена светлина на моторни превозни средства на светофарната
Коментари Харесай

За удобство на шофьорите! Комисията по безопасност на движението към Община Благоевград редуцира престоя на светофара при кръстовището от улиците „Славянска“, „Александър фон Хумболт“ и „Дойран“

Престоят при алена светлина на моторни транспортни средства на светофарната уредба, намираща се на кръстовището, формирано от улиците „ Славянска “, „ Александър декор Хумболт “ и „ Дойран “ в Благоевград, е доста скъсен.

До този миг се постановяваше водачите да чакат над минута за позволения сигнал за прекосяване по ул. „ Славянска “. С въведените промени в този момент алената светлина за коли е 30 секунди, а по ул. „ Дойран “ е 20 секунди.

За задачата е направена нова циклограма с две времена за корав режим на работа на уредбата с позволени сигнали за прекосяване на МПС.

С въведените промени от Комисия по сигурност на придвижването доста ще бъде омекотен трафикът, а прекосяването на коли през едно от най-натоварените кръстовища в Благоевград, обслужващо пътникопотока от и за гл. път Е79, както и за връзка с съществени артерии в града, ще бъде улеснено.

Община Благоевград работи в посока възстановяване на режима на работа и на светофарите при I УК на ЮЗУ „ Неофит Рилски “ и на входа на кв. „ Струмско “.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР