Престолонаследникът на британския трон – принц Уилям, не желае да

...
Престолонаследникът на британския трон – принц Уилям, не желае да
Коментари Харесай

Враждата продължава: Уилям категорично отказа среща с Хари, няма да повярвате защо

Престолонаследникът на английския престол – принц Уилям, не желае да се вижда с по-малкия си брат, до момента в който открилият се в Калифорния принц Хари не издаде записките си, написа " Дейли мейл ". Очаква се те да излязат на книжния пазар през тази зима.

Херцозите на Кеймбридж отхвърлят среща с Меган и Хари, до момента в който не схванат каква е информацията, която той и някогашната американска актриса имат намерение да изнесат в своя документален филм за Netflix и идната книга на Хари.



Известно е, че 40-годишният Уилям и брачната половинка му Кейт Мидълтън към момента " ближат раните " от скандалното изявление на херцозите на Съсекс пред Опра Уинфри, излъчено на 8 март 2021 година

" Те не им се доверяват, тъй като се тормозят, че Хари ще употребява диалозите им в записките си и ще злоупотреби ", означи кралският биограф Анджела Левин пред в. " Сън ". Според нея, Уилям няма доверие на 37-годишния си брат и позволява той още веднъж да се опита, посредством книгата, да злепостави някои членове на кралското семейство и да разклати устоите на английската монархия.



Да напомним, че през ноември предходната година, по незнайни до през днешния ден аргументи, Уинфри реши да отстрани въпросното изявление от формалния си канал в YouTube. Любопитното е, че най-влиятелната жена в американския шоубизнес го направи без никаква гласност.

Кралски специалисти и почитатели на двойката тогава допуснаха, че тв водещата е решила да заличи следите от съдействието си с двойката, поради влошеното здраве на кралица Елизабет II. Според тях, най-вероятно Опра се е страхувала от допустима вълна от неодобрение и спад в рейтингите, в случай че се окаже, че изявлението ѝ е причина за утежняване на положението на кралицата.

Принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл са в Обединеното кралство тази седмица за две благотворителни събития. Двойката отпътува до Манчестър в понеделник, където се чака Меган да изнесе тирада за равенството сред половете.

Двойката е помолила частни охранителни компании да обезпечат " железен пръстен " в Манчестър за появяването им на форума на младите водачи на One Young World, на фона на спор за това кой заплаща за отбраната им на територията на Обединеното кралство.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР