Престъпен полицейски синдикат за покровителство на богати наркомани и дилъри

...
Престъпен полицейски синдикат за покровителство на богати наркомани и дилъри
Коментари Харесай

Комисар Любка Генчева – полицейски ескорт на повикване

Престъпен полицейски профсъюз за застъпничество на богати наркомани и дилъри ли е 6-то районно управление (на МВР) на Столична дирекция на вътрешните работи се питат наблюдаващи откакто стана ясно, че куките от районното ръководство ескортират дрогирани нарушители против 200 лева на курс. Тарифата, от която се твърди, че % прибирал и шефът Делян Генчев, лъсна в самопризнанията на следващия надрусан палач Димитър Любенов, който на 24 септември премаза с „ Порше “-то си французин на пътя. 

В съда Любенов твърди, че минути преди нещастието броил 200 лева на униформената шафрантия от 6-то Любка Генчева, позната в крими контингента като Буба, и сътрудника й с цел да карат след него до момента в който се прибере след следващия си запой. Пътните камери удостоверяват изказванията - минути преди зверската злополука, патрулката е карала със запалени светлини след „ Порше “-то, само че виждайки по какъв начин то блъска колата с френски жители, ченгетата позорно бягат от мястото на престъплението на изключени фарове, с цел да се върнат по-късно ни лук яли, ни лук мириса̀ли. 

Докато медиците събират останките от натрупа на платното, силиконовата развратница под пагон е снимана да се лензи и отърква у килъра Любенов. Сцена, почтена за латино кримка, която разкрива мащабите на невиждано по своята показност ченгеджийско ОПГ, за което се твърди, че действа под чадъра на шефа на 6-то Делян Гешев. 

Тезата на редакцията ни е подплатена с голям брой свидетелски самопризнания на пострадали, юристи и редови служители на реда. Но вместо да ги цитираме, ще се позовем на житейската логичност, която е безмилостна. 

Най-очевадният факт, потвърждаващ разсъжденията ни е наличието на мургавелката Буба в персоналния състав на 6-то РУ-СДВР. Само перверзната й зурла и разгологъзени фотоси във Facebook са задоволителен мотив тя да прекрачи полицейския предел само с цел да дава показания, а не да работи на заплата за Родината. Дори студент първи курс по логика на психиката би отхвърлил молбата й да служи в Министерство на вътрешните работи, само че явно началниците й имат по-широки разбирания за достойнството на пагона.

Че крушката си има опашка излиза наяве през 2019 година, когато силиконовите й телеса лъсват в мокра прегръдка с нарко страшилището на Бургас Йонко Иванов. Последният бе задържан и съден за разпространяване на дрога в елитните ни курорти, а сред кориците на делото четем, че той не е елементарен дилър, а връх в незаконната подчиненост. Докато Йонко продава кока и амфети на децата ни, униформената Любка е командирована да пази реда по Южното Черноморие. Тя се оправя удивително - през деня патрулира по алеите, а нощем обслужва орално и анално дилъра. За креватното й майсторство самият Иванов свидетелства цинично пред приятелите си и за доказателство качва фотография във фейсбук с мургавата комисарка. По-късно научаваме, че управлението на Министерство на вътрешните работи я е разследвало за нерегламентирани контакти в ъндърграунда. Разследването приключва с назначението й в 6-то районно!

Но вместо да се заяждаме на дребно, ще се върнем в трагичната нощ на 24 септември т.г. Тогава същата Буба подвига палка да спре бъдещия палач - нашмърканият до козирката и тежко несъответстващ Димитър Любенов.  Вместо да се качи с белезници в патрулката, както повелява законът, той дава на полицайката Любка 200 лева с цел да го ескортира. Случайност? Не мислим. Подкупът е нормална процедура на пътя. Но за " конвой " плащаш единствено на " тествани курви ", както споделя народът. Такива специфични услуги се поръчват само в случай че си на 100% сигурен, че ченгетата и различен път са го правили. Или в случай че си наясно, че това е част от неофициалното им " портфолио " за спомагателни приходи. Накратко - ъндърграундът чудесно знае кои униформени се продават за къси пари като евтини пачаври. И единствено тях наема.

Което идва да каже, че Любка от 6-то най-вероятно е част от незаконно полицейско ОПГ, извършващо строго характерни услуги, разказани в Наказателно-процесуален кодекс като корист със служебно състояние, рушвет, търговия с въздействие, сговор с нарушители и прочие и пр. 

Следвайки житейската логичност, за която заговорихме първоначално, можем с съображение да предположим, че униформеното ОПГ си има " шапка ". Т.к причинителите са чиновници на 6-то, то тази " шапка " като нищо е шефът Делян Гешев. 

Дори срещата сред убиеца-наркоман Димитър Любенов и полицайката Любка да не беше приключила трагично, тя демонстрира серия от незаконни практики в основно районно ръководство на Министерство на вътрешните работи. 

Там дилърите са на респект, полицейските патрулки ги охраняват, а служителките им вършат секс с тях под кроткия и благоразположен взор на най-големия си шеф. 

В един по-добър свят, сходни заключения няма да се вършат от публицисти, а от военни прокурори в правосъдната зала. У нас следващата гибел на пътя, обезпечена от чиновници на Министерство на вътрешните работи, ще си остане вестникарска дъвка.
Източник: crimesbg.com
 















 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР