„Престанах да тренирам и въобще не внимавах за храната. Но

...
„Престанах да тренирам и въобще не внимавах за храната. Но
Коментари Харесай

Блатечки качи 15 кг за да изиграе Буров - slava.bg

„ Престанах да упражнявам и изобщо не внимавах за храната. Но най-интересното е, че доста бързо съумях да смъква килограмите... “.

Така артистът Асен Блатечки споделя за преобразяването си в Атанас Буров във кино лентата „ Останалото е пепел “. А превъплащаването минало през качването на 15 кг.

Само месец след приключването на фотосите обаче атлетичният Блатечки съумява да се върне в остарялата си форма, като натъртва най-вече на плодове, а с фитнеса си наваксва с тренировки съвсем всеки ден, предава 24 часа.

В лентата феновете ще видят Блатечки Атанас Буров, български финансист и политик от 40-те години на предишния век. Това е първото кинопревъплъщение на Блатечки историческа персона. Реалният облик на българския посланик и финансист Буров впечатлява артиста с патриотизма, постоянството и непреклонността в името на родината, както и с директния си, на моменти даже безсрамен темперамент, по което Блатечки намира аналогия със самия себе си.

Диляна Попова също е с роля във кино лентата.

Рамо до рамо с него с него в лентата е и половинката му Диляна Попова. Освен тях, в „ Останалото е пепел “ ще забележим Нейтън Купър, Бен Крос, Неда Спасова, Евгени Будинов, Петър Райжеков, Симеон Лютаков, Свежен Младенов и други

За да вземе изявление от банкера Буров, в София идва американският кореспондент Джордж Смит, в чиято роля е Нейтън Купър. Американецът попада в поредност от забавни обстановки с непредвидени развръзки, сантиментална изненада от ориста и много обрати, които оставят следи за цялостен живот. В късните си години Джордж (в ролята Бен Крос) се завръща към своите мемоари, с цел да опише събитията от тези години.

Във кино лентата са употребявани достоверни архивни фрагменти от разрушената по времето на Втората международна война София, а безупречната достоверна визия е дело на художник-сценографът Боряна Минчева.

Режисьор на лентата е Георги Костов, сюжетът е на писателя Александър Томов, оператор е Емил Топузов, а музиката е на композитора Петко Манчев.
Романтичната историческа драма „ Останалото е пепел “ потегля по кината от 6-ти март.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР