Пресслужбата на публикува официално изявление за проведените преговори с част

...
Пресслужбата на публикува официално изявление за проведените преговори с част
Коментари Харесай

Ръководството на Барселона с ултиматум към играчите за намаляването на заплатите

Пресслужбата на разгласява публично изказване за извършените договаряния с част от играчите на каталунския гранд за понижаване на заплатите.

Разговорите се водят на фона на затрудненото финансово положение на Барселона.

" 11 ноември, след няколко дни на напрегнати срещи и уморителни договаряния, страните приключиха интервала на съвещания, без да реализират единодушие. Ръкоководството беше насила да прибегне до такива ограничения за превъзмогване на сериозните финансови проблеми, провокирани от пандемията от ковид, която докара до понижаване на приходите на клуба с повече от 300 милиона евро, което постанова промяна на заплатите със 191 милиона евро.

Отчитайки, че по време на преговорния развой страните демонстрираха откровена и твърда воля за схващане на проблемите на клуба от страна на играчите, си предоставихме време до 23 ноември, с цел да помислим и решим, могат ли да бъдат признати предложенията, които бяха обсъждани на масата. В противоположен случай, ще поемем отговорността да вземем решението, което е от значително значение за клуба ", се споделя в известието на каталунския клуб.

-рано изпълняващият длъжността президент на Барселона Карлес Тускетс съобщи, че всичи играчи, в това число мегазвездата, демонстрират схващане и са подготвени за понижаване на възнагражденията.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР