Пресслужбата на Hyundai обяви, че всички предстоящи модели Hyundai, Kia

...
Пресслужбата на Hyundai обяви, че всички предстоящи модели Hyundai, Kia
Коментари Харесай

Изкуствен интелект за всички нови коли на Kia и Hyundai

Пресслужбата на Hyundai разгласи, че всички идни модели Hyundai, Kia и Genesis от 2022 година ще бъдат общоприетоо оборудвани с информационно-развлекателни системи, основани на Nvidia Drive.

Nvidia Drive, изясняват от корейския тръст, е композиция от хардуер и програмен продукт, който ще даде опция на свързани автомобилни услуги в мултимедийни системи с поддръжка на аудио, видео, навигация, връзки и изкуствен интелект.

Няколко функционалности на тази платформа към този момент се употребяват в моделите Genesis GV80 и G80. Hyundai отбелязва още, че свързаната автомобилна операционна система (ccOS) ще интегрира солидните потоци от данни, генерирани от автомобила и неговата вградена сензорна мрежа, както и от външните центрове за данни.

 Изкуствен разсъдък за всички нови коли на Kia и Hyundai

Това би трябвало да докара до основаването на „ по-приятно и комфортно осведомително пространство за лидера и пасажерите “. Моделите с Nvidia Drive ще могат да получават нови функционалности и след закупуването на автомобила.

Те ще бъдат обновени през целия си витален цикъл и ще употребяват най-новата цифрова технология, налична все още. Системата ще работи с графичните ускорители на Nvidia за обработка на огромни количества данни, идващи от самия автомобил и покрайнините му.

Независимо дали автомобилът е в онлайн или офлайн режим, услугите ще работят безпроблемно. Освен това ccOS ще даде опция за „ даване на интелигентни, персонализирани услуги посредством вярното установяване на желанията и благосъстоянието на лидера “.

А също по този начин лидерът ще бъде предпазен „ посредством наблюдаване на вътрешни и външни мрежи, както и уединяване на данни, свързани с сигурността на транспортното средство “. Hyundai разгласи, че работи с Nvidia и за взаимно създаване на съвременен дигитален кокпит, който ще дебютира в края на 2021 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР