Пресслужба на президента на РусияНяколко водещи държави-членки на ЕС се

...
Пресслужба на президента на РусияНяколко водещи държави-членки на ЕС се
Коментари Харесай

Блумбърг: Водещи страни в ЕС са против нови санкции за Русия

Пресслужба на президента на Русия

Няколко водещи държави-членки на Европейски Съюз се оповестиха против въвеждането на плануваните нови наказания и строги ограничения против Русия при положение на вероятно " навлизане " в Украйна, а избират договарянията. Това заяви организация Блумбърг, базирайки се на европейски дипломати и публични лица.

По информация на организацията, измежду страните, застъпващи разновидността за разговор, са Германия, Испания, Италия и Франция, предава БГНЕС.

Отбелязва се, че останалите страни от Европейски Съюз обявиха, че обществената поддръжка за нови наказания ще помогне по-добре за сдържането на Русия. Блумбърг не прецизира, за кои тъкмо страни става въпрос.

През последните седмици все по-често се разяснява въпросът за заплахата от навлизане на Русия в Украйна и редица западни страни, както и НАТО, насочиха недвусмислени предизвестия за твърда реакция, в случай че това се случи.

От своя страна, представителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че сходна информация е неоснователна и основава ненужно напрежение, само че в това време предизвести, че в случай че бъдат направени опити за силово решение на въпросите в Югоизточна Украйна, това ще има съществени последствия.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР