Прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер съобщи във вторник, че

...
Прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер съобщи във вторник, че
Коментари Харесай

Белият дом: Джо Байдън ще е домакин на пресконференцията на НАТО

Прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер заяви във вторник, че президентът Джо Байдън ще бъде хазаин на конференция по време на срещата на върха на Организацията на Северноатлантическия контракт, която ще се организира във Вашингтон от 9 до 11 юли.

Това заяви АП.

По време на брифинг за пресата Жан-Пиер удостовери, че Байдън ще организира среща с водачите на партията в Конгреса и Сената, само че по този начин и с губернаторите от Демократическата партия. Това се планува за сряда.

" Всички бяха единомислещи, че дебатът е пагубен и нещата са зле , само че има различия по въпроса каква е реалистичната опция или по какъв начин да се промени курсът ", сподели един от хората, осведомени със наличието на диалога. " Това е настоящата полемика. Някои губернатори споделят: " Джо е най-хубавият вид ", а други са по-заинтересовани да проучат опция ".

Друг човек, директно осведомен с диалога, съобщи, че губернаторите " звучат като всяка друга група от определени чиновници на Демократическата партия сега - цялостно отчаяние и никой не счита, че акцията се оправя по верния метод ".

Срещата на губернаторите с Байдън, която се чака да бъде както персонална, по този начин и виртуална, следва позвъняване в понеделник следобяд, на което две дузини губернатори от Демократическата партия се събраха, с цел да си поприказват и да обменят информация, пробвайки се да успокоят страховете към пагубното показване на президента в дебатите , настояват трима души, директно осведомени с позвъняването, като всички те са запазили анонимност, с цел да обсъдят частната среща.
 Демократите май не желаят да се отхвърлят от Джо Байдън
Демократите май не желаят да се отхвърлят от Джо Байдън

Решение за борбата за Белия дом

Губернаторът на Минесота Тим Уолц, ръководител на Асоциацията на демократичните губернатори, свика събранието в понеделник и се чака той да дойде със аероплан за срещата с президента.

Освен това Жан-Пиер удостовери, че Байдън ще даде извънредно изявление на Джордж Стефанопулос от ABC News в петък.
 47% от гласоподавателите на Демократичната партия желаят отдръпването на Джо Байдън
47% от гласоподавателите на Демократичната партия желаят отдръпването на Джо Байдън

Камала Харис се обрисува като главен претендент

Актуализациите на програмата на президента идват откакто първият спор породи опасения по отношение на статута му да се кандидатира за още един мандат за Белия дом.
 Над 70% от американците се съмняват в менталното здраве на Джо Байдън
Над 70% от американците се съмняват в менталното здраве на Джо Байдън

Републикански конгресмен внесе резолюция призоваваща вицепрезидента да заеме поста му

Във вторник прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер акцентира, че има " бистрота " във връзка с публикуването на здравното досие на президента Джо Байдън .

Жан-Пиер акцентира, че Белият дом " схваща " терзанията по отношение на представянето на Байдън на дебатите, защото " не е извънредно за настоящите претенденти да имат неприятна вечер на първия си спор ".

Въпреки това тя увери, че " това е била неприятна нощ " и администрацията " всяка година, откогато той е на поста, разгласява подробни отчети от медицинския му екип " с " поредност ".

По отношение на мненията на някогашния ръководител на Камарата на представителите Нанси Пелоси, която сложи под въпрос дали държанието на Байдън по време на дебата е било " епизод " или " положение ", Жан-Пиер съобщи, че " е заслужено да се зададе въпрос ", който не се подценява.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР