18 години заедно, без да се разделят нито веднъж, както

...
18 години заедно, без да се разделят нито веднъж, както
Коментари Харесай

Нона Йотова и Богомил Бонев празнуват 18 години заедно: Ето как се влюбили и как той й предложил!

18 години дружно, без да се разделят нито един път, както вършат множеството други всемирски двойки - драми, кавги, раздели, събирания. Нона Йотова и Богомил Бонев обаче не познават тези неща и се надяват да не ги " опознаят " и отсега нататък.

Преди дни те означиха годишнина от брака си, който сключили на 1 юли. Преди да се венчаят обаче, двамата живели дружно цели 11 години просто на фамилни начала и тематиката за сватбата не била на дневен ред - евентуално, с цел да се " тестват " преди този момент. Един ден той просто се прибрал вкъщи и носел със себе си пръстен. Извадил го и я помолил да се омъжи за него.

И Нона, и Богомил описват, че любовта посред им се случила тъкмо като по сантименталните филми и приказките. Не било належащо доста време, с цел да си приказват, да се опознават, да се сближават. Просто, тъй като се влюбили от пръв взор.

" Погледнах го, срещнах очите му и усетих онази химия, това възприятие, което те кара да знаеш, че просто е това - това е индивидът, който искаш и който няма да изпуснеш. И при двамата се случи същото и то по едно и също време, което е прелестно ", споделя Йотова.

И явно ориста добре ги е събрала, щом никакви политически и други разлики не са съумели да ги бутнат.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР