Прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер беше до голяма степен

...
Прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер беше до голяма степен
Коментари Харесай

KJP отхвърли въпроса на репортера за обещанието на Байдън да говори с пресата, твърди, че той вече е „отговарял на въпроси“

Прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер беше значително високомерен, когато го попитаха за президента Обещанието на Байдън по-рано тази седмица да дава отговор на въпроси от кореспонденти.

На конференцията в четвъртък Жан-Пиер беше запитан за втори следващ ден по отношение на мненията, които Байдън направи във вторник, категорично казвайки на кореспонденти, че нямаше да отговори на въпросите им по времето, когато даде послание от Белия дом, само че щеше да го направи скоро.

„ Няма да давам отговор на въпроси, само че ще отговоря на въпроси на следващия ден или на идващия ден “, сподели Байдън, до момента в който се приближаваше до подиума. След обръщението си той добави: „ Обещавам, че ще се върна и ще отговоря на въпроси по-късно “, преди да си тръгне.

В сряда, когато беше помолен настояща информация за Байдън, в която се споделя, че ще отговори на въпроси до дни, Жан-Пиер повтори 7 пъти, че тя „ няма какво “ да показа за това по кое време и дали това ще се случи.

Презид...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР