Преследването е начин на живот и философът Жак Лакан може

...
Преследването е начин на живот и философът Жак Лакан може
Коментари Харесай

Как да накарате един мъж да ви преследва

Преследването е метод на живот и философът Жак Лакан може да го удостовери всеки ден. постоянно е вярвал, че качественият живот е закодиран точно в пътя до задачата, в лишението, тъгата и болката, които влагаме. Целта е просто финалната дестинация на едно дълго пътешестване, от време на време може да не ни хареса, само че постоянно ще имаме загатна за претърпяното.

Преследването е новият метод на живот и го вършим на всички места, в това число и във връзките. Горчивият опит е потвърдил, че всеки подарък може да се заплати рано или късно и щом получим нещо без никакви старания, то просто не е забавно и не може да се оцени. Качеството изисква жертви и идва с висока цена. Това значи, че мъжете прекарват целия си живот в преследването на дами, до момента в който дамите се стремят да се трансфорат в най-атрактивната и изкусителна цел, a привлечените мъжки човеци постоянно ще дават отговор на определената роля.

Ето за какво нощната дива постоянно ще притегля някой различен празноглавец в бара, който вижда единствено физическата хубост. Сигурен съм, че доста малко дами биха желали да генерират внимание единствено поради красивата си фигура, а и от време на време е плашещо да забележи, че мъжкият взор е забит на юг от очите й. Ако желаете качество с малко повече мозъчни гънки от мускули, би трябвало да измененията тактиката. А това не е толкоз мъчно, откакто мъжът е по-лесен за манипулиране и от кучето (признавам си доброволно).

При всяко опознаване се опитваме да се потвърдим като същинските бели рицари. Ние сме благородни, сполучливи и всяка неделя изкачваме Еверест. Лъжата не е добра другарка на връзката, само че това не значи, че единствено ние използваме тази тактика. Разбира се, че ще пуснем език до земята, когато пред нас застане прелъщение, за което да продадем душата си, само че още по-голям заряд ще донесе вътрешната и хубост, както и образуваните идеали. Ние обожаваме дамите, които разполагат с богат житейски опит и задоволително истории, с цел да ни накарат да слушаме и гледаме. И до през днешния ден интелигентната и съумяла жена остава по-красива и атрактивна от всички други. Умните дами са секси, това е!

Обвързването постоянно идва с леки ограничения. За нас това може да е по-малко срещи с другари и преосмислянето на целите, само че и непринудено сме подготвени да се откажем от бара, откакто вкъщи ни чака идващото огромно премеждие. Една същинска дама в никакъв случай не е подготвена да се раздели толкоз елементарно с самостоятелния си живот, въпреки всичко е нейната цитадела, в която е вложила толкоз доста. И откакто Супер Марио би трябвало да завладява палат след палат, с цел да получи принцесата, ние също ще се борим за женското сърце, преследвайки го до последно.

Колкото по-лесно станете нашата половинка, толкоз по-бързо може да ни омръзнете. Познавам дами, които постоянно сменят сътрудниците, само че не и връзката си. Тяхната любовна случка стартира на високи обороти и тъкмо след един месец е изчерпана. Страстите са изгорели като феникс, който отхвърля да се възроди още веднъж.

Като мъже, ние цялостен живот сме учени да вършим положително усещане и посредством него да получаваме всичко с минималните старания. Ние сме постоянно съвършената реклама, само че не и хубавия филм. Не бързайте толкоз с обвързването и преместването, дайте си време да ни опознаете, прецените дали в действителност можете да виреете в среда с мръсни мъжки чорапи на стола и едвам тогава предприемете идната крачка.

Сексът е превъзходен, а този на първата среща остава паметен. Половият опиат пристрастява и спуска завесите за всички останали изкусителки. Има единствено една значима детайлност – в случай че го получаваме без никакви старания, в никакъв случай няма да желаеме да се обвързваме. Безплатните обяди са неангажиращи, затова не желаете да ги давате на всеки. Връзката не е единствено секс! Няма мъж, който да не избра да прекара уикенда вкъщи и да прави закуска в събота заран за прегрешението в спалнята. Обичаме гушкането тъкмо колкото и вие (понякога и повече), гласуваме с две ръце да пуснете сантименталните комедии, на които да заспим (все отново екшъните са по-шумни) и нямаме нищо срещу да прекараме седмица на йога и медитация, откакто ще бъдем с вас. Тази порода мъже към момента съществува, само че би трябвало да се търси и стимулира. Ние знаем за какво няма да излезем в събота вечер с другари, тъй като желаеме доза от вас, желаеме да бъдете нашият опиат и от самото начало ще се усещаме като лудите късметлии с джакпот от лотарията. Залозите постоянно са били ясно разказани – ние сме вашият принц, който не се опасява да подарява и изпраща цветя в офиса, а вие сте нашите кралици, които ще ни обезпечават онази фамилиарност и домакински комфорт.

Избирайте задачите си умно. Не единствено вие можете да сложите онази къса пола и цяла вечер да получавате жадни погледи. Много от нас започнаха да посещават постоянно фитнеса, избелиха усмивката си и предоставиха всичко, което може да зарадва женското око. Тази игра е за двама. И мнозина основават привличането, само че желаят единствено секс, а не връзка. Добрият външен тип, сполучливата кариера и възприятието за комизъм не са документ за “И те заживели щастливо ”. Има мъже без съществени планове, само че блестят толкоз блестящо, че притеглят това женско внимание. Дами, не всичко, което свети, е злато.

Щом ни накарате да се почувстваме като спечелили в играта на флиртове и закачки, щом стартираме да се усещаме като деца, които влизат за първи път в сладкарница, ние непринудено ще затворим вратите на всички останали принцеси, тъй като знаем, че вкъщи ни чака кралица.

Иван Иванов / Дама.БГ


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР