Преслава няма да празнува рождения ден на любимия си Павел,

...
Преслава няма да празнува рождения ден на любимия си Павел,
Коментари Харесай

Преслава на работа на рождения ден на Павел

Преслава няма да чества рождения ден на обичания си Павел, тъй като е компактно на работа, видя Hotnews.bg. Днес, когато мъжът й празнува персоналния си празник тя има присъединяване, както е в идващите няколко дни от март и април, така че сантиментално бягство въпреки и за два-три дни пред двамата влюбени не се обрисува.Лазаров е роден в село Оселна, където развива аграрни бизнес.

Той е роден през 1985 година и преди Преслава имаше няколко други връзки, една от които със Златка Райкова. Тя даже за малко бе сменила семейството си в обществените мрежи с неговата, откакто подписаха църковен брак. Лазаров има един наследник, който носи неговото име от брачната половинка си, а певицата го подари с щерка. Двамата сигурно ще бъдат дружно и през днешния ден, защото Павел съпровожда изпълнителката при всичките й участия. „ Някак си се намерихме... Сродни души. Навсякъде сме заедно”, изяснява Преслава.

Тя се скъсва от участия в последните дни, а след формалния завършек на изключителната конюнктура от 1 април, уговорките й сигурно ще се усилят още.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР