Преслава май се стресна от мижав интерес към концерта й

...
Преслава май се стресна от мижав интерес към концерта й
Коментари Харесай

Преслава отменя концерти, идва ли краят?

Преслава май се стресна от мижав интерес към концерта й с Теа Тайрович. Това се приказва в сектора, откакто взаимната изява, планувана за 19 август в " Арена Созопол ", бе анулирана, освен това по обяд, часове преди оповестения начален час. В известието, което бе пуснато в уеб страницата за онлайн продажби на билети, е посочено " заради механически аргументи ", само че измежду почитателите потегли мълвата, че изненадващият поврат в желанието на попфолк дамите да излязат на една сцена пристигнал след не изключително впечатляващия концерт на сътрудниците им Галена и Меди предната вечер.

Двамата пели пред рехава аудитория при очакване за претъпкани трибуни. Все отново концертът им първо бе плануван в края на юли, само че бе изместен във вечерта преди този на Преслава и Теа Тайрович. Даже бяха пуснати в продажба комбинирани билети за двете попфолк изяви, сякаш да се притегли повече интерес.

Уви, очевидно не се е получило по този начин, което още веднъж повдигна въпроса за повишените възнаграждения на настоящите топ имена в сектора. Някои пеят против 5 бона, стигат и до 8000 лв. хонорар за присъединяване от час-два.

Високите хонорари на фона на рецесията след пандемията и инфлацията неотдавна провокира и недоволства от притежатели на нощни клубове, тъй като мъчно могат да обезпечат присъединяване на топ попфолк звезда. А когато настоящите имена в сектора се изсилят със независими концерти, може да се появят условия, както се показва в такива случаи, поради които или се местят на друга дата, или се анулират.

Причини евентуално могат да се бележит доста, само че измежду най-обсъжданите са точно нереалистичните упования, подплатени от високите възнаграждения, които попфолк звезди взимат за изяви по нощните заведения. Коментира се още, че младото потомство очевидно избира да гледа топ артистите на жанра на сцените в чалготеки. Тъкмо до тях и самите попфолк реализатори ограничиха изявите си в последните години, писа  " Уикенд ".

Изключения има, само че за остарялата генерация, напомнят почитатели, визирайки турнетата на Ивана и Глория. Изпълнителката на " Шампанско и сълзи " препълни летните театри предходната година, въпреки че не бълва продукция на кг като настоящите звезди. Колежката й също се радва на многочислена аудитория, когато пее в летни театри или на градски празници. Глория прави възторг с всяка своя изява и това лято, вижда се от фотосите, които споделя в обществената мрежа, запечатали последните концерти на открита сцена.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР