Преслава категорично отрече слуховете, че е бременна. Фолк звездата бе

...
Преслава категорично отрече слуховете, че е бременна. Фолк звездата бе
Коментари Харесай

Преслава проговори за бебето от Павел

Преслава изрично отхвърли слуховете, че е бременна. Фолк звездата бе снимана от фотографи с едро коремче и мощно поналята снага. Тъй като до неотдавна певицата бе анорексично слаба, незабавно плъзнаха подозрения, че тя чака бебе от новия си другар Павел Лазаров.

„ Не съм бременна, към този момент. В случая признавам виновността си – а тя е, че около невероятните умения на Павел в кухнята похапвам повечко. Глези ме всяка вечер с такива вкуснотии, че не мога да устоя “, съобщи Преслава.

Тя добавя, че си взима записка и дава обещание да се лимитира с храненето и да тренира по-усърдно. Павел ужасно я харесвал да е по-сочна.

Според осведомени за месец и половина тя е качила 7 кг, които незабавно са се лепнали за коремчето и дупето ѝ. При последната си медийна изява пък искрено описа за приказката, както я назова, в която сега живее.

„ В годините съм си неволи доста тъкмо от тази известност. Държа на този човек и желая по някакъв метод да не се влияем от сходни трудове, тъй като малко или доста, каквото и душeвност да имаш, всеки може да се разклати от някакви публикации, които биха те наранили “, споделя Преслава, представена от Уикенд. Тя не крие, че се е чувствала самотна преди да срещне Павел.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР