Преслава харчи огромна сума пари за нови дрешки.Една от последните

...
Преслава харчи огромна сума пари за нови дрешки.Една от последните
Коментари Харесай

Лудост! Вижте колко бона хвърли Преслава за рокля СНИМКА

Преслава харчи голяма сума пари за нови дрешки.

Една от последните рокли, които Преслава си купува, коства цели 5 бона, написа " България Днес ". Точната сума, която младата майка брои, е 2694 евро.

Дрехата е на световноизвестната фешън къща " Балмен ". Преслава си я поръчва от уеб страницата на марката, защото няма магазин у нас, който да продава този вид дрехи на марката.

Роклята е неповторима по рода си. Тя е черна с кристално бродирани блестящи линии и рисунки. Роклята е без ръкави, с кръговиден врат и има цип на гърба.

В уеб страницата на стилния бранд е разказана като минирокля, защото е дълга, малко над коленете. Дрехата е една от най-продаваните на марката, хвалят се производителите.

Роклята крие прелестите на Преслава. Тя няма никакво деколте, тъй че формите на певицата остават идеал за мъжката част.

Преслава обожава новата си скъпарска рокля. Именно с нея певицата посрещна новата 2019 година.

Преди да забременее, Преслава в никакъв случай не е вадила огромни суми за облекла. Тя разчиташе на обикновен жанр, за разлика от Галена, която залага на резултата " уоу " - доста искра и мощно влияние.

Конкуренцията сред двете врагуващи певици очевидно продължава, щом Преси стартира да носи маркови и скъпи облекла, разясняват почитатели.

Певицата има още няколко облекла на световноизвестната марка, само че те не са чак толкоз скъпи, колкото искрящата рокля.

Почитател на марката е и Ники Михайлов. Любимият на Николета Лозанова има цяла сбирка от тази марка. Най-скъпата му облага е тениска за 3 бона.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР