Преслава е истинска работна пчеличка. През месец май звездата на

...
Преслава е истинска работна пчеличка. През месец май звездата на
Коментари Харесай

Преслава заработи 200 бона през май

Преслава е същинска работна пчеличка. През месец май звездата на „ Пайнер “ има 19 публично оповестени участия и ще пее на няколко частни празненства.

Хонорарът й за изяви е 8 хиляди лв., а за ралични празници стига и до 10 бона. Прости изчисления показват, че за месец най-оборотната певица на „ Пайнер “ ще лапне 152 хиляди лв. от публични участия и още 40 бона от частните празненства.

Добричлийката ще проработи общо 192 хиляди лв., като близо половината от сумата ще отиде в джоба на шефа й Митко Димитров и точно поради това е в листата на най-любимите му чиновници.

Изпълнителката има участия из цяла България. Графикът й с изяви и през лятото е цялостен. Преслава е измежду най-желаните певици за ваучър. Интересът към брюнетката не понижава от години, а и тя самата не отхвърля да пее, тъй като би трябвало да печели пари. За разлика от някои свои колежки, които разчитат на мъжете си да ги устоят, брюнетката постоянно е ходела на участия и държи да има персонални пари, които сама да си изкарва. Половинката й Павел Лазаров живее в жилището на обичаната си и кара нейния автомобил.

Добричлийката печели сносно от участия, като с изключение на формалния си хонорар, тя получава и солидни бакшиши от по-заможните почитатели. Най-големият бакшиш, който е получавала, е в размер на 19 000. Той й е даден преди няколко години, само че колежките й и до през днешния ден завиждат за получените хилядарки, които тя прозорливо внесла в банката, а по-късно употребила за жилище. Фолкаджийката е измежду най-умните, тъй като влага парите си в парцели. Тя има жилища в София, Пловдив, Слънчев бярг и Добрич, само че мисли да влага в още един в столицата

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР