Прешъс Уилсън пробва пафтите. Снимка: БГНЕСКметът на Бургас Димитър Николов

...
Прешъс Уилсън пробва пафтите. Снимка: БГНЕСКметът на Бургас Димитър Николов
Коментари Харесай

В Бургас подариха на диско кралицата Прешъс Уилсън 140-годишни пафти

Прешъс Уилсън опитва пафтите. Снимка: БГНЕС
Кметът на Бургас Димитър Николов изненада диско кралицата Прешъс Уилсън с автентичен подарък – пафти на 140 година от странджанска национална носия. Вокалистката на групите „ Eruption “ и „ Boney M “ е в морския ни град, с цел да взе участие в новогодишния концерт. Тя дойде със своите бек вокалистки и мениджъра и ще излезе на сцената на централния площад „ Тройката “ малко след 23 часа.

По-рано Прешъс Уилсън даде изявление пред публицисти. В тяхно наличие бургаският кмет й подари пафтите и графика на художника Димо Колибаров.

„ Чест и привилегия е за мен да съм тук “, сподели тя. Определи като неповторимо за живота и музиката времето през 70-те години на предишния век и си спомни за своето присъединяване на фестивала „ Златния Орфей “ през 1979 година.

„ “Моята музика и силата е отвън времето и ни държи постоянно млади “, акцентира тя. В почетната книга на община Бургас Прешъс Уилсън написа: „ Благодаря ви толкоз доста за топлото посрещане. Пожелавам ви една прелестна година и най-хубавото, което животът може да ви донесе! С огромна любов, благодарност и обич – Прешъс Уилсън “, оповестява БНР.

„ Да са обърнем един към различен и да бъдем щастливи – това е главната цел на шоуто довечера “, сподели от своя страна кметът Димитър Николов.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР