Пресечен е контрабанден канал за пестициди на МП Капитан Андреево,

...
Пресечен е контрабанден канал за пестициди на МП Капитан Андреево,
Коментари Харесай

Пресечен е канал за пестициди: Задържани са 18 тона

Пресечен е контрабанден канал за пестициди на Министерство на правосъдието " Капитан Андреево ", оповестиха от Агенция „ Митници”.

Задържани са 18 тона контрабандни препарати за растителна отбрана, които бяха открити от митническите чиновници на 23 септември година при инспекция на Министерство на правосъдието „ Капитан Андреево “.

Първоначалните данни разкриват 14 идентични колета, при които е допустимо пестициди да са внасяни незаконно, укрити сред перилни препарати. 11 от доставките са осъществени в интервала от август 2020 година до април 2021 година, а 3 в интервала от юни до август 2021 година, като петнайсетият транспорт е бил арестуван.

При съвсем всички открити случаи е употребявано едно и също транспортно средство, доставян е подобен размер стока, разказана като „ перилни препарати, омекотители и памперси “, от спедитор в Турция за адресат - юридическо лице в София. Стоката е била допускана за свободно обращение без физически надзор от един и същи чиновник, за което е предоставена дисциплинарна инспекция.

Последнатаа доставка е арестувана на Министерство на правосъдието „ Капитан Андреево “ за щателна митническа инспекция.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР