Препоръка за вашето бъдеще. Коя карта избирате? Погледнете внимателно картите

...
Препоръка за вашето бъдеще. Коя карта избирате? Погледнете внимателно картите
Коментари Харесай

Препоръка за вашето бъдеще – изберете една карта!

Препоръка за вашето бъдеще. Коя карта избирате?

Погледнете деликатно картите и оставете интуицията ви да ви направлява, като изберете тази, която ви притегля най-вече. Именно тази карта носи обръщение, обвързвано с близкото ви бъдеще.

Надяваме се, че ще бъде задоволително вдъхновяващо и ще ви помогне през този интервал от живота.

Погледнете деликатно още един път! И по този начин!

Карта 1 – Сила
Не можем да предвидим обстановките, които се случват в живота ни, само че сигурно можем да решим по какъв начин ще реагираме на тях. Има усеща, които ни лимитират – яд, обезсърчение и болежка и усеща като оптимизъм, обич и религия, които ни вършат по-добри хора и ни карат да продължим напред.

Чувствата, които избирате и отношението, което имате към житейските събития, са ваши и единствено ваши, само че постоянно помнете, че притегляте това, което сте вие.

Ако обичате някого, ще привлечете обич, в случай че сте щастливи, ще привлечете благополучие. Ако желаете животът ви да е добър и цялостен с хубост, тогава изпълнете мозъка си с позитивни мисли. Ще ги видите по какъв начин се демонстрират където и да отидете. Решението е ваше и откакто сте избрали тази карта сигурно няма да се предадете на отрицателните усеща.

Карта 2 – Любов
Умът ви е като огромен кино екран, на който проектирате мислите си. Наистина е необикновено по какъв начин тези мисли, които проектирате, постоянно намират метод да се проявят в действителния свят.

Ако мислите, че сте положителни, продължете да го вършиме и разпространявайте положителната сила на хората към вас. Всеки ден преди лягане благодарете за хубавите неща, които са ви се случили денем.

От друга страна, в случай че сте изправени пред тъжна обстановка или желаете някои нещата да тръгнат в друга посока, мислете по въпроса с обич и позитивност или си представяйте нещата по метода, по който желаете.

Този елементарен акт има силата да преобрази вашия свят. Време е най-сетне да се отворите за любовта и всички прелестни неща, които Вселената желае да ви даде. Време е да бъдете щастливи!

Карта 3 – Промяна
Това обръщение идва да ви подсети, че колкото и мъдри решения да взимате в живота, от време на време събитията към вас доминират.

Трябва да осъзнаете, че макар че има обстановки, които несъмнено не можете да измененията, постоянно имате опция да реагирате по друг метод.

Може да си мислите, че е пристигнало време да измененията метода, по който гледате на нещата от живота, само че помнете – в живота няма проблеми, а единствено провокации, които би трябвало да преодолеете. Всяка рецесия в живота ви е нова опция да извлечете максимума от тази обстановка.

Вижте още: Последният ден от живота ми – в случай че беше през днешния ден, ето какво бих направил

Ще замените разочарованията с вярата, че всеки нов ден ще бъде по-добър от предходния и че макар обстоятелството, че животът ви е хубав тук и в този момент, най-хубавата част занапред следва.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР