Препоръчваме на пътуващите по време на великденските празници да използват

...
Препоръчваме на пътуващите по време на великденските празници да използват
Коментари Харесай

„Гранична полиция“: Ползвайте и по-малките ГКПП-та при пътуванията за Великден

Препоръчваме на пътуващите по време на великденските празници да употребяват освен главните, само че и по-малките гранични пунктове. Това сподели комисар Румяна Борисова – шеф отдел „ Гранични инспекции “ в Групово дело „ Гранична полиция “ на брифинг по отношение на подхванатите дейности по обезпечаването на публичния ред, пожарната сигурност и сигурността в страната по време на Великденските празници, предава „ Фокус “.

„ Предвид идните великденски празници Групово дело „ Гранична полиция “ е подхванала нужните ограничения за реализиране на ефикасен граничен надзор и обезпечаване на естествена пропускателна дарба на всички гранични пунктове на територията на страната. Осигурен е нужният запас от чиновници, а също по този начин и механически средства, отговарящи на европейските стандарти. Проведени са по места работни срещи с ръководителите на службите от наложителния граничен надзор, с ръководителите на граничните пунктове за набелязване на ограничения за недопускане на нарушавания преди и по време на празниците и за обезпечаване на естествена активност на пунктовете “, сподели още ком. Борисова.

Тя посочи, че поради упования интензитет на придвижването най-много в първия и в последния ден от празниците Групово дело „ Гранична полиция “ предлага на пътуващите да плануват своето време преди потегляне. „ И на тези, които имат намерение да изоставен територията на страната, с изключение на главните Граничен контролно-пропусквателен пункт предлагаме да се употребяват и останалите на територията на страната, в това число и дребните такива. И обръщаме внимание за малолетните български жители, които ще пътуват без своите родители или единствено с един родител, да бъдат снабдени с нужните заявления и единодушие “, сподели още комисарят.

Борисова разяснява и тематиката за избягалите през вчерашния ден двама пандизчии от Софийския затвор, като посочи, че информацията за тях е публикувана по всички Граничен контролно-пропусквателен пункт и граничните чиновници са осведомени със случая.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР